Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Můžu se odlišit?
10. 7. 2022Holka jako obrázek. Vlastně ne „jako“, ona je skutečnej obrázek. Potetovaná všude, kde oko spočine. A jelikož má jen šortky a kraťoučký tílko, je ta nabídka pro oko fakt bohatá. Necivět na ni prostě nelze, což potvrzují i pohledy všech ostatních hostů v zahradní restauraci.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
26.7.2022 10:27
Proti malému tetování nic nemám,když se to dotyčným líbí....Ale naprosto nechápu jak se mohou nechat potetovat téměř po celém těle,jak se jim to může líbit.Co na tom ti mladí vidí krásného?
Jana Šenbergerová
11.7.2022 19:36
Přísahám, že jsem klikla jen jednou a krátce. A nakonec to vypadá, že jsem se chtěla odlišit, neřku-li prosadit ...
Jana Šenbergerová
11.7.2022 19:33
Diktát ... Mně se v žádném případě nespojuje s módou, proto jsem nikdy žádné nepodlehla, snad jen té dané přírodou. Kdo neví, kým je, hledá se. A tak to je asi dobře. Proč bychom tu jinak byli? A nad čím bychom kroutili hlavou, nebo dokonce žasli? Pěkně jste pojal dané téma. Vždyť i bez snahy odlišit se, jsme nakonec každý jiný. A to je přece moc dobře.
Jana Šenbergerová
Diktát ... Mně se v žádném případě nespojuje s módou, proto jsem nikdy žádné nepodlehla, snad jen té dané přírodou. Kdo neví, kým je, hledá se. A tak to je asi dobře. Proč bychom tu jinak byli? A nad čím bychom kroutili hlavou, nebo dokonce žasli? Pěkně jste pojal dané téma. Vždyť i bez snahy odlišit se, jsme nakonec každý jiný. A to je přece moc dobře.
Jana Šenbergerová
Jitka Caklová
11.7.2022 11:41
Paní Jírová, nic proti Vašemu názoru nemám, je Váš. Jen bych ráda viděla Váš obličej, nebo případnou reakci, kdyby Vám alespoň jeden jediný kriminálník z padesátých let, "spravedlivě" odsouzený jen proto, že byl normální, nechtěl nosit svazáckou košili (být krojovaný), být organizovaný, napsal svůj názor na Váš příspěvek. Každý jsme nějaký, je mnoho úhlů pohledů a všechny jsou správné, protože každý se dívá jen z toho svého.
Zdenka Jírová
11.7.2022 00:31
Jsem z generace, která znala tetování jen u mládeže z pasťáku a nebo u kriminálníků. Ti těmito kresbami asi protestovali proti svému trestu. Normálnímu člověku ani nenapadlo si nechat natrvalo hyzdit kůži, zvláště u dívek. Móda je ale krutá paní a nařizuje. Ti mladí z toho jednou vyrostou a bude jim to, alespoň některým, vadit. Mazání podobných protestů je drahé, bolestivé a trvá dlouho. Jen proto jsem nepochopila, proč se k malování nepoužívá HENA, která se časem dá NORMÁLNĚ SMÝT. Jak bude ta dívenka, o které jste psal, vypadat ve 40, 50. 60. lety, až bude mít vrásky a nebo bude vážit 100 kg +?
Soňa Prachfeldová
10.7.2022 14:24
Mně se vkusné tetování líbí. Ne po celem těle. Ještě nedávno jsem si na rameno chtěla nechat vytetovat chodského psa. Mladí lidé si udělají jak oni a kolik toho chtějí. Je to jejich záležitost.
Zdenka Soukupová
10.7.2022 13:43
Je to vlastně pořád stejné. Vždycky mladá generace přijde s něčím, s čím rodiče a prarodiče vůbec nesouhlasí. Taky se mi tetování nelíbí. Naštěstí moje děti to minulo. Ale viděla jsem před časem v bazénu nastávající maminu, asi 8-9 měsíc, s hodně potetovaným hodně velkým břichem. Děsný pohled.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA