Všechny fotografie: Jiří Dejmek, Jana Drlíková
Pár čerstvých obrázků z Egypta
12. 7. 2022Můj syn se svou ženou navštívili letos počátkem května Egypt. Měli v úmyslu si tam nejen dobře zaplavat v moři a polenošit si na pláži, ale také chtěli vidět něco z egyptských památek. Obojí se jim splnilo.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Ciprys
12.7.2022 08:43
To nikoho nezajímá když se podíváte do světa tak dneska je IN prázdné pláže a žraloci plovoucí v Rudém moři a ty snímky můžu okopírovat z cestovatelských Bedekrů nikde není vidět autora.
Alena Tollarová
12.7.2022 08:42
Vlaďko, děkuji za zajímavý článek i aktuální fotografie. Egypt kdysi býval mým snem, který už mě dávno opustil a raději se jen podívám bez trmácení na fotky :)
Jiří Krasl
12.7.2022 08:01
Máte prohozené popisky pod fotografiemi - Luxorský chrám a chrám v Karnaku. Základní chyba. Ach bože... :-(
Marie Ženatová
12.7.2022 07:59
Milá Vlaďko díky moc za zajímavý článek i fotografie. V Egyptě jsem byla s vnučkou /můj první čálnek na i60/ - dopřáli jsme si také nějaké výlety, ale právě tuto oblast ne.
Také velmi oceňuje kvalitní fotografie* - protože ne vždy jsou z mobilního telefonu tak dokonalé.
Daniela Řeřichová
12.7.2022 07:43
Vlaďko, to jsou nádherné fotografie. A tvůj zasvěcený komentář včetně pečlivého zpracování umocňuje zprostředkovat zážitky v Egyptě. Děkuji moc. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA