Střípky z mého tenisového období
Všechny fotografie poskytnuty z archivu Blanky Lazarové

Střípky z mého tenisového období

11. 7. 2022

V televizi právě běží Wimbledon a já při něm vzpomínám na svoje léta, prožitá na tenisových kurtech. Asi 20 let jsem byla členkou jednoho tenisového klubu. Záměrně píšu klubu a nikoliv oddílu, protože z mého hlediska to je markantní rozdíl.

hobby sport tenis
Hodnocení:
(4.9 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Tenis jsem nikdy nehrála a dokonce mu ani nerozumím, ale nic to nemění na tom podstatném. A totiž že jste se pěkně sešli, zasportovali jste si a ještě se pobavili. A jak se říká, nikdy neříkej nikdy.
Zdenka Soukupová
Blanko, nádherné akce. Takový typ zábavy mám taky ráda. Občas něco podobného organizujeme se spolužákem na třídní srazy. Jsou to nezapomenutelné akce a všichni na ně dlouho vzpomínají. Přeju ještě hodně podobných turnajů. ☼☼☼
Marie Seitlová
Blanko, to by krásný čas a vy jste si užívali. Děkuji za článek a hlavně fotky.
Vladislava Dejmková
Blanko, prima článek. Pozitivní nálada z něj přímo srší. Nakazila i mě.
Naděžda Špásová
Blanko, to muselo být fakt bezva. Tenis se mi vždycky líbil, máme kurty kousek od nás, dívám se na ně z balkónu, ale vzhledem k financím to pro nás bylo nedostupné a teď už na to nemám kondičku. :-)
Vlasta Ledlová
Moc hezký příspěvek a zvlášť pro milovníky tenisu. Já jsem taky začala pravidelně hrát až ve čtyřiceti a hraju dodnes. Jednou týdně dvouhru s kamarádkou o dvacet let mladší a jednou týdně dvě hodiny čtyřhru. Jsme čtyři v základní sestavě a tři náhradnice. Po “zápase” máme společný oběd, probereme co je nového a občas přijdou na oběd i ty, co zrovna nehrajou. Je nám od 55-72 let a nadšení pro hru nám rozhodně nechybí. Časy se mění, času je málo a tak místo většího scházení máme svoji skupinu na Messengeru a sdílíme svoje životy alespoň na dálku..
Daniela Řeřichová
Blanko, díky za pěkný zážitek, který jsi mi svým milým článkem a úsměvnými fotografiemi připravila. Užili jste si s klubem dosti sportu i kultivované zábavy. Jak je vidět, lidé 60 + se umí těšit ze života a Tys nám toto poselství hezky zprostředkovala.
Rostislav Mraček
Když se lidé umí bavit a nečekají na pobavení od umělců, je to senzační!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%