Ilustrační foto: Pexels
Jdu do společnosti, potřebuji rychle účes. Jenže často je lepší vsadit na přirozenost
5. 9. 2022Okamžitá návštěva kadeřnictví. Nová barva. Sestřih, případně jiný účes, než nosíme obvykle. To je častá reakce na zjištění, že ženu čeká společenská událost. Výsledkem bývá, že jí to sluší méně než obvykle.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Štěpánková
6.7.2023 12:32
Ve věku 65+ už ženě nesluší vůbec nic. Tekže nenápadný krátký sestřih a je vymalováno.
Danuše D'Engeli
19.9.2022 03:53
Není nad jednoduchost a přirozenost, tento pocit pomáhá při odstraňování stresu. Každá žena je ale jiná, každá volí podle třeba i někdy afektivniho jednání.Vse ale je, jak má být.Mne chyby poucuji.
Děkuji.
Hana Štěpánková
11.9.2022 20:19
Přiznat šediny a mít praktický krátký sestřih. Pak nás nemůže nic zaskočit.
Marie Faldynová
5.9.2022 20:22
Jemné vlasy mne opravdu odnaučily chtít od účesu nějaké zázraky. Kadeřnice na mě moc nezbohatnou.
Jitka Caklová
5.9.2022 09:34
Jitko, a o tom to je. Pokud to těm ženám nevadí, tak je jim úplně jedno, jestli pro Tebe je to ošklivé. Mě když černé vlasy zešedivěly, přešla jsem na blond a dnes při úplně bílých vlasech odrosty ani po dvou měsících nejsou patrné.
Jitka Hašková
5.9.2022 09:16
Myslím, že je lepší se nechat nabarvit podle zvyku, než chodit do společnosti s odrostlými vlasy. Je to dost ošklivé, jak teď ženy nedbají na barvu vlasů.
Jitka Caklová
5.9.2022 07:40
..... a když o mně někdo řekne, že vypadám jak strašidlo, tak to opravdu můj problém není :-) :-)
Jitka Caklová
5.9.2022 07:37
Jsem "dáma, která nepanikaří, sebevědomá žena, která se cítí ve svém účesu dobře.", ale "musela" jsem k tomu dospět sama, bez ohledu na to, co mi říkají různí radílkové. Říká se tomu "být sama sebou" a k tomu stačí smířit se s tím, co mám, nefňukat nad tím, co nemám a neplatí to jen u vlasů. Mně stačí umýt si hlavu, v lepším případě spláchnout v Jizeře, vlasy se mi zakroutí (v současnosti mám polodlouhé), po uschnutí udělám rozcuch a ani fén nepotřebuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA