Nezvládám péči o staré rodiče. Tuto větu se lidé často bojí vyslovit
Ilustrační foto: Pexels

Nezvládám péči o staré rodiče. Tuto větu se lidé často bojí vyslovit

16. 8. 2022

Postarat se o staré nemocné rodiče by měla být přirozená věc. Jenže v dnešní době, kdy se lidé dožívají čím dál vyššího věku, je pro mnohé rodiny nerealizovatelná. Je to příčina sebeobviňování se, smutku a depresí.

domácí péče stárnutí zdraví
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
16.8.2022 09:14 a 16.8.2022 14:39 jste se "zeptala na radu"(17.8.2022 07:16), na kterou jsem ve vší slušností reagovala 17.8.2022 07:42. V další "diskuzi" s vámi nehodlám pokračovat, neboť bych nerada ve své hroší kůži zaznamenala trhliny a byla vulgární. Pro své plky si laskavě vyhlédněte jiného "obětního beránka" a klidně mu napište, že Caklový došly argumenty. Howgh!
Olga Škopánová
Paní Caklová právě že jsem slušný člověk tak když mě někdo osloví tak mu odpovím, protože to považuji za korektní.
Jitka Caklová
Já jsem také v prvé řadě slušný člověk. I pro slušného člověka, s názorovou rozdílností jiného slušného člověka, je hroší kůže dosti důležitá. Možná, kdybyste ji měla, neměla byste potřebu stále dokola, jak kafemlejnek stále o tom samém, na mě nebo pana Dostala reagovat :-) :-) :-)
Olga Škopánová
Já jsem v první řadě slušný člověk, kterému urážky a vulgarismy prostě vadí, ale chápu, že někdo má hroší kůži.
Jitka Caklová
Vám už došla dávno, proto stále dokola opakujete jedno a totéž. Kdybyste byla silná osobnost, tak vás nikdo nemůže ničím urazit.
Olga Škopánová
Koukám, že paní Caklové co se týče urážek už dochází invence nu počkáme ještě na pana Dostála s čím se vytasí.
Jitka Caklová
Tralala, tralala, ráno když rosa padala ♫ :-) :-) :-)
Olga Škopánová
Pane Dostále argumentuji jak umím stejně jako všichni ostatní na tomto portále, na rozdíl od Vás jsem se nikdy nesnížila k dehonestaci ostatních diskutujících a rovněž ani k hodnocení jejich osobnostních kvalit. Pokud vy máte tu potřebu tak byste snad mohl použít vhodnější slovník, když už si chcete hrát na intelekuála.
Jiří Dostal
:-) Jo, a s tím plkem o pitomé otázce a pitomé odpovědi jednoduše nemáte pravdu, kecáte v mlhavé připomínce nějaké obdoby lidového moudra či pochybné duchaplnosti. :-) Měla byste si vážit všech, kdo věnují pozornost a čas vašim natvrdlým dloubancům a legráckám v odpovědích. :-)
Jiří Dostal
:-) :-) Paní Škopánová, vaše ignorování kontextového přístupu už máte v besedách na i60 jako cejch, dokonce se jím, snad škodolibě, snad ze sportu, holedbáte pitomou argumentační sebejistotou. Doufám přitom, že rozumíte kontextové odpovědi na vousatý chyták, zda bylo prvně vejce, nebo slepice. První bylo vejce. :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%