Ilustrační foto: Pixabay
Dávno už nemáme prázdniny
5. 7. 2022Neumím si vymýšlet. I když mám někdy bujnou fantazii, všechno to, co píši, je pravda. Prostě jsem to zažila a jsem do toho nějak zainteresovaná.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
6.7.2022 11:53
Vždy záleží na momentálním rozpoložení na obou stranách, jak pozorujícího, tak pozorovaného. Z vlastní zkušenosti vím, že dokud jsem nepochopila, že strůjcem svého štěstí jsem jen já sama a ze všeho co se mi v životě nepodařilo, jsem vinila druhé, nebyla jsem na správné cestě. Pochopitelně jako dítě jsem nic nezmohla, ale jako dospělá, díky instinktu, s bohatými, hlavně vlastními, životními zkušenostmi, se umím vcítit z tváří ledasco vyčíst. Vždyť ne nadarmo se říká, "Podle sebe soudím tebe." ♥♥♥
Marie Faldynová
6.7.2022 09:48
Je krásné zhodnotit vše v životě tak, že to mělo smysl a stálo to za to. Číst z tváří druhých se učím. Věřím, že může mít vliv i to, jak se člověk zrovna cítí: jinak se budu tvářit po dobrém obědě a jinak v čekárně u zubaře :-))
Alena Švancarová
5.7.2022 21:22
Náhodou jsem začala číst a velmi mile na mě článek zapůsobil.Tak jsem potěšena,že na dobrou noc jsem si přečetla pohlazení po duši.
Jitka Caklová
5.7.2022 15:18
No vidíte pane Vrbo, paní Münsterová se nenechala svést podle zaběhlých stereotypů, na první pohled, ještě před zavedením hovoru poznala, že se jedná o charismatického člověka s dalšími kladnými atributy a díky Bohu a hlavně paní Münsterové tu máme krásný příběh. Kouzlo osobnosti by pán těžko uplatnil, pokud by vstoupil na "planou půdu", což se v tomto případě nestalo.
Martin Vrba
5.7.2022 14:17
Ve skutečnosti tvář člověka o člověku nic neřekne, ale my se jí necháváme rádi svést podle zaběhlých stereotypů. Kdysi jsem četl článek na podobné téma a tam bylo vyfoceno několik doslova krásných a na první pohled milých a příjemných lidí a přitom se jednalo o usvědčené vrahy a to dokonce sériové. Pak tam bylo i několik lidí, kteří vypadali jako s dementní a byli to lidé s Nobelovkou. Lidé, kteří mají to kouzlo osobnosti, nemusí se jednat jen o hezkou tvářičku, to by bylo moc málo, ale o dar výřečnosti, tak hodně záleží na nich samotných, jak s ním naloží. Zda to bude jen ve prospěch dobra, nebo ho zneužijí ve prospěch zla. Lidé, kteří nemají ten dar, tak to mají v životě horší a musí se snažit mnohem více, než ti, kteří to kouzlo mají a tak ti, kteří jsou tím kouzlem obdařeni, tak se mají koukat kolem sebe a trochu těm méně vybaveným k úspěchu ve společnosti pomáhat, tím totiž to jejich kouzlo osobnosti získá ještě větší lesk a těm, kteří se neumí tak projevit, to pomůže k úspěchu a oni se pak přesunou do té kategorie s tím kouzlem osobnosti také a budou pomáhat dalším, aby bylo více dobra a humoru a lásky na světě.:)
Libuše Křapová
5.7.2022 13:58
Libuše, když jsem přišla na to, že mi byla "ukradena" jedna pohádka (byla zveřejněna na jednom webu bez uvedení mého autorství),. ozvala jsem se. Redakce se mi omluvila, zveřejnila i omluvu s uvedením autora a domluvili jsme se na tom, že v budoucnu se se mnou vždy dopředu domluví. Myslím, že by sis své autorství článků měla bránit. Nenechat to jen tak zapadnout.
Jitka Caklová
5.7.2022 13:00
I ve mně se zde na íčku několik lidí spletlo. Dnes už naštěstí vím, že to "spletení" je jen nesplnění představ, které si o mně tito lidé sami vytvořili.
Libuše Münsterová
5.7.2022 12:56
Pane Oldřichu,děkuji i za váš komentář. Zatím jsem děkovala jen děvčatům, a konečně! Jeden chlap. Hezké svátky!
Libuše Münsterová
5.7.2022 12:45
Vážená paní Caklová, to malé zpochybnění je na místě.Já se totiž několikrát za život i zmýlila. Hodně vyčtu z očí, ale jak říkám, občas to nevyšlo. Jsem ráda, že jsem tady ve společnosti milých a přemýšlivých lidí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA