Ilustrační foto: Ingimage
Dvoudílné nebo jednodílné? Léto je tu a s ním téma: plavky
28. 6. 2022Některá žena nosí stejný typ plavek od mládí po celý život. Jiná experimentuje a každý rok si kupuje nějaké jiné. Většinou jejich výběru věnují velkou péči. A téměř všechny podléhají pocitu, že něco se pro ně takzvaně nehodí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Záchová
26.6.2024 19:02
Paní Štěpánková je z jiné planety, stejně jako autorka. Koupím si plavky, jaké se mi líbí a cítím se v ni h dobře. Spokojení a normální to neřeší, hloupí ať se koupají v teplákách nebo nazí.
Jana Kidoňová
14.7.2023 18:06
Paní Hana Štěpánková žasnu nad vaším názorem, Pekarová Adamová patří do vaší rodiny?? Ta má stejně hloupé nápady znevažující staré lidi.
Hana Štěpánková
6.7.2023 12:04
Staré tělo do plavek nepatří. Určitá hranice je přibližně od 65 let. V 70 plavky už ani omylem. I kdyby postava 65+ byla ucházející, není to fér vůči vrstevnicím.
Karel Matějů
13.7.2022 08:00
K tomuto tématu se někdy před třiceti lety vyjadřoval Pedagog ve výslužbě, pan Šimek: " Pro ženy dvoudílné, pro muže vcelku".
Eva Mužíková
1.7.2022 18:52
V tomto věku již jen jednodílné, mám lepší pocit, přestože přebytečným tukem neoplývám. Kde jsou ty časy, kdy stačilo na zakrytí partií jen kousek hadříčku a promenádování mezi lidmi na pláži mi nedělalo problémy... ... ale to je zkrátka běh času...
Anna Potůčková
29.6.2022 18:12
Protože mám silnou postavu, tak plavky jedině jednodílné a v tmavších barvách.
Jitka Caklová
28.6.2022 11:46
Tedy výjimkou je loňské a letošní léto, to se chodím koupat do Jizery ve dvoudílných plavkách, které jsem si koupila před dvanácti lety u Vietnamců v Hodoníně, když jsem tam byla v lázních.
Jitka Caklová
28.6.2022 11:30
Když jsem prošla svojí dlouhou pamětí, došla jsem k závěru, že jsem měla všeho-všudy šestery plavky a pokaždé dvoudílné. Byly pro mě převážně pracovním oděvem, ať při práci na poli, při sušení sena, při stavbě rodinného domku, či při práci na zahradě. Někdy světe div se, i v oficiální práci při řízení vysokozdvižného vozíku :-) V souvislosti s koupáním a povalováním u vody si plavky moc nevybavuji :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA