Všechny fotografie: Marie Ženatová
Prázdninový tip: Nezapomenutelný pobyt ve Vysokých Tatrách
26. 6. 2022Před několika dny jsem se vrátila z týdenního pobytu seniorů z Exodu Blansko ve Vysokých Tatrách.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
26.6.2022 19:26
Vysoké Tatry jsou jsou nádherné v každém ročním období. Byla jsem tam mockrát, mám je prochozené. Ráda jsem se na fotky podívala a zavzpomínala. Několikrát jsem byla ubytována i na Moravě.
Naděžda Špásová
26.6.2022 13:40
V Tatrách jsem nikdy nebyla a nebudu, ale je to tam určitě moc hezké. Fotky jsou taky pěkné.
Daniela Řeřichová
26.6.2022 10:43
Děkuji za zajímavý článek. Užili jste si naplno toto malebné místo. Jsem na tom podobně jako Vlaďka-vzpomínky na Tatry mám v srdci i v albu.
Vladislava Dejmková
26.6.2022 10:27
Článek ve mě vyvolal krásné vzpomínky na doby, kdy jsem Tatry navštívila. Dnes už bych tam intenzivně chodit nezvládala, ale stejně bych se tam rada podívala.
Dana Puchalská
26.6.2022 10:25
Maruško. Výlet to byl určitě krásný. Začala jsem počítat,kdy jsem byla naposledy ve Vysokých Tatrách a došla jsem k roku 1976. Jejda,to je let. A taky se mi tam líbilo.
Anna Potůčková
26.6.2022 09:41
Díky za článek o Tatrách. Ráda jsem se podívala na fotky, v Tatrách jsem nikdy nebyla, jen je znám z fotografií a různých článků. A kvůli medvědům ani nevím, zda bych na nějaký výšlap vůbec šla.
Marie Měchurová
26.6.2022 09:22
Tatry nikdy nezklamou, prochodili jsme je celé. Vaše fotky nám připomněly krásné zážitky.
Jan Zelenka
26.6.2022 09:12
Moc pěkný výlet. Byl jsem v těch místech před více, než šedesáti lety. A na Zeleném plese. Pamatuji si ale, že výstup o Brnčalovy chaty u Zeleného plesa k plesu Kežmarskému je docela náročný, zvláště pro seniory. Bylo mi tenkrát sedmnáct a už tehdy mě zradila artróza.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA