Lída (71 let): Jako vdova se mám lépe, než když jsem byla vdaná
Ilustrační foto: Pexels

Lída (71 let): Jako vdova se mám lépe, než když jsem byla vdaná

19. 7. 2022

Můj muž před šesti lety zemřel a já jsem došla k závěru, že od té doby prožívám pěkné životní období. Vím, že by mě lidé odsoudili, kdybych něco takového přiznala. Proto to svým blízkým neříkám.

Můj příběh ovdovění
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Paní Lído, život jste určitě nepromarnila a je dobře, že nyní si jej žijete v klidu a pohodě. K tomu vám přeji mnoho zdraví a ještě spoustu příjemných zážitků. Zasloužíte si je.
Jitka Caklová
Paní Lízo, moc Vám fandím, přestože si život s násilníkem/psychickým tyranem neumím představit. V životě jsem dostala od muže jedinou facku v osmi letech, byla od mého otce a vím proč :-) V astrálním společenství jsou všechny Duše očištěné od balastu, který na Zemi, nebo jiné planetě napáchali, ale paměť si stále uchovávají. Nic se nedá vrátit, ale věřte, že až se Duše Všeho manžela opět rozhodne vstoupit do lidské podoby, bude to ten nejspolehlivější, nejskvělejší, nejúžasnější člověk, jako je dnes pan Martin Vrba :-) :-) :-) Užívejte si znovu nabytou svobodu. Někdy se to podaří i bez násilí, ve stávajícím vztahu ♥
Martin Vrba
Paní Lízo, za svůj posudek, že je vám po smrti vašeho manžela lépe, se vůbec nemusíte stydět - váš manžel je podobného názoru - je vidět, že vrána k vráně sedá. V našem spiritistickém kroužku jsme vyvolali ducha vašeho manžela a ten nám sdělil následující vzkaz pro vás: "Drahá Lízo, teprve po smrti, kdy jsem tě opustil, konečně žiji, jak jsem si přál celý život".
Olga Škopánová
Zajímavý a trochu smutný příběh, typický pro generaci starších žen. I já jsem dlouho váhala zdali mám právo odejít od lháře a násilníka. Přeji paní už jen samé šťastné roky.
Jitka Hašková
Naprosto schvaluji. Mnoho žen bylo zvyklých si nechat všechno líbit, aby byl klid v rodině. Rozváděly se jenom ty a to tehdy, když manžel bil i děti. Já jsem dvakrát šťastně rozvedená. Šťastně píši proto, že tím netrpěli žádné děti. Žádné jsem bohužel neměla, i když si nedovedu představit rozvod, kdybych je měla.
Jiří Dostal
:-) Taky jsem pěkné hovado... :-) :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%