Ilustrační foto: Pexels
Lída (71 let): Jako vdova se mám lépe, než když jsem byla vdaná
19. 7. 2022Můj muž před šesti lety zemřel a já jsem došla k závěru, že od té doby prožívám pěkné životní období. Vím, že by mě lidé odsoudili, kdybych něco takového přiznala. Proto to svým blízkým neříkám.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
19.7.2022 12:18
Paní Lído, život jste určitě nepromarnila a je dobře, že nyní si jej žijete v klidu a pohodě. K tomu vám přeji mnoho zdraví a ještě spoustu příjemných zážitků. Zasloužíte si je.
Jitka Caklová
19.7.2022 11:30
Paní Lízo, moc Vám fandím, přestože si život s násilníkem/psychickým tyranem neumím představit. V životě jsem dostala od muže jedinou facku v osmi letech, byla od mého otce a vím proč :-) V astrálním společenství jsou všechny Duše očištěné od balastu, který na Zemi, nebo jiné planetě napáchali, ale paměť si stále uchovávají. Nic se nedá vrátit, ale věřte, že až se Duše Všeho manžela opět rozhodne vstoupit do lidské podoby, bude to ten nejspolehlivější, nejskvělejší, nejúžasnější člověk, jako je dnes pan Martin Vrba :-) :-) :-) Užívejte si znovu nabytou svobodu. Někdy se to podaří i bez násilí, ve stávajícím vztahu ♥
Martin Vrba
19.7.2022 08:57
Paní Lízo, za svůj posudek, že je vám po smrti vašeho manžela lépe, se vůbec nemusíte stydět - váš manžel je podobného názoru - je vidět, že vrána k vráně sedá. V našem spiritistickém kroužku jsme vyvolali ducha vašeho manžela a ten nám sdělil následující vzkaz pro vás: "Drahá Lízo, teprve po smrti, kdy jsem tě opustil, konečně žiji, jak jsem si přál celý život".
Olga Škopánová
19.7.2022 08:35
Zajímavý a trochu smutný příběh, typický pro generaci starších žen. I já jsem dlouho váhala zdali mám právo odejít od lháře a násilníka. Přeji paní už jen samé šťastné roky.
Jitka Hašková
19.7.2022 08:15
Naprosto schvaluji. Mnoho žen bylo zvyklých si nechat všechno líbit, aby byl klid v rodině. Rozváděly se jenom ty a to tehdy, když manžel bil i děti. Já jsem dvakrát šťastně rozvedená. Šťastně píši proto, že tím netrpěli žádné děti. Žádné jsem bohužel neměla, i když si nedovedu představit rozvod, kdybych je měla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA