Všechny fotografie: Alena Tollarová
Tip na výlet: Maria Loreto ve Starém Hrozňatově
21. 6. 2022Všichni asi znají nebo při nejmenším slyšeli o Loretě na Pražském hradě. Zdaleka ne všichni vědí, že tato loreta není jediná a máme jich v České republice podstatně více. Jedna z nich se nachází v západních Čechách asi 9 km od Chebu, téměř na státní hranici s Německem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
22.6.2022 20:45
Díky za informace a především parádní fotky velice zajímavého místa.
Daniela Řeřichová
22.6.2022 12:21
Alenko, děkuji za článek a fotografie, jako vždy na vysoké úrovni. Toto místo neznám, ale shodou okolností jsme nyní navštívili brněnskou Loretu.
Helena Přibilová
21.6.2022 21:39
Děkuji za velmi zajímavý článek doplněný krásnými fotografiemi. Loretu ve Starém Hrozňatově jsem navštívila v době, kdy zde ještě probíhala rekonstrukce. Jsem ráda, že se tuto pozoruhodnou památku podařilo zachránit.
Marie Seitlová
21.6.2022 15:51
Ali díky za pěkný článek o zajímavém místě. Také mám ráda zajímavé stavby a ráda se posadím, rozjímám a vzpomínám. Krásné fotky.
Vladislava Dejmková
21.6.2022 15:20
Ali díky. Toto místo je velmi zajímavé, také s pokorou žasnu nad dílem našich předků. Dobrá inspirace pro další návštěvu Chebska.
Anna Potůčková
21.6.2022 11:32
Ali díky za velmi zajímavý článek a hlavně za fotografie. Když člověk někde ještě nebyl, tak se na fotky z místa rád podívá.
Naděžda Špásová
21.6.2022 10:15
Na Chebsku jsem kdysi byla, ale tohle samozřejmě neznám. Přes svůj ateismus taky ráda fotím a navštěvuji kostely.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA