FEJETON: Přepočítám důchod a uvidí se!
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Přepočítám důchod a uvidí se!

19. 6. 2022

„Když už teda žiju, tak ať je to život kvalitní!“ Tohle by si měl říci každý z nás. Kladete si otázku: „Jak to ale sakra mám udělat?“ Klídek, nejsme na to sami. Stačí nejít spát se slepicemi a počkat si, až na jistém televizním kanálu začne relace s názvem Mediashop.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5 b. / 34 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Super, zítra to vše spočítám a zařídím se. Možná koupím ešus a na dovolenou pojedu do hlubokého lesa, abych ho využila.
Rostislav Mraček
Kdybyste ty své senzační fejetony prodával do časopisů, nepotřeboval byste větší důchod! A na uložení všech těch skvělých vymožeností z Mediashopu už byste měl i novou vilu!
František Matoušek
Prima, prima, prima. Od srdce jsem se zasmál a hned je mi lépe na světě. Legrace musí být.
Zdenka Soukupová
Tomáši, s chutí jsem se zasmála a den je hned veselejší. Napsal jste to tak přesvědčivě, že byste se snad uchytil i v nějaké té reklamce. Ale já i tak zůstanu svých hrnců, košťat i matrací. Musel byste vymyslet něco hoooodně výhodného a neobvyklého....
Alena Tollarová
Pořad bohudík neznám a ani netoužím se s ním seznámit. Při čtení jsem se smála, ale trochu mě smích přechází při představě, že kdyby nebylo kupujících, pořad by zašel na úbytě. V první chvíli jsem slovo štipky přečetla jako šipky a možná by nebylo úplně marné nějakou tu šipku namířit správným směrem :)
Jana Drobňáková
Zobrať si na mušku reklamu Vaším štýlom, tak to bola skvelá zábava. Super!
Jana Vargová
Díky za další skvělé počtení. Mimochodem, jak dnešní mladí říkají, jsem v poho. Proč? Protože se podobných sdělení v TV nedočkám. Chodím spát se slepicemi a budím se ještě před prvním zakokrháním. A co v tu dobu dávají v TV, nevím. I proto vařím ve čtyřicet let starých hrncích.
Marcela Pivcová
Dnes jsem se nad Vaším fejetonem opravdu s chutí zasmála. Člověka v současné době někdy dokáže naladit i trochu černého humoru - když jiného je dost málo.
Olga Škopánová
A což takhle se vůbec nekoukat na televizi? Toho volného času co jeden získá.
Naděžda Špásová
Jo reklama a klamavá k tomu. A to si představte, že na Primě se na reklamu musíme koukat, jinak nebudeme mít tento kanál a jeho odnože. No, my co nechodíme spát se slepicema si na to budeme muset zvyknout líp už rozhodně nebude. Zase dobře napsané. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%