Moje první stovka
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Moje první stovka

20. 6. 2022

Není stovka jako stovka. Za tuto stovku si nemohu nic koupit. Jen si mohu hromadit ve foťáku a v duši krásné projížďky krajinou. A protože je tato stovka moje premiérová v sedle elektrokola, nelze než se podělit, milí přátelé, o moje pocity s vámi.

cestování Do stovky 2022 elektronika
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Tak ať tě Pepa poslouchá :-))
Elena Valeriánová
Soni, dobře jsi udělala, kolo Ti bude sloužit, podíváš se kam zrovna budeš chtít, vítr ve vlasech a čerstvé povětří. Dávno před Jágrem jsem objevila crussis :-) A jsem tomu ráda. Tak hodně sil do další stovky.
Jarmila Komberec Jakubcová
Soni přeji ještě hodně kilometrů .
Zdenka Soukupová
Soňo a Pepo, přeju další stovky najetých km. Jste správná aktivní dvojka. ☺☺
Jaroslava Handlová
Soňo, paráda... Přeji další stovky s oběma Pepy. Užívej krásné léto.
Soňa Prachfeldová
Přátelé moc děkuji za vaše milá vyjádření. Moje staré milované kolo používám dál na kratších mírných cestách. I vám všem přeji bezpečnou jízdu všeho druhu.
Soňa Prachfeldová
Přátelé moc děkuji za vaše milá vyjádření. Moje staré milované kolo používám dál na kratších mírných cestách. I vám všem přeji bezpečnou jízdu všeho druhu.
Jana Vargová
Paní Soňo, pocity o pohodlnosti nejsou na místě. Naopak, pohodlný člověk by kolo postavil do kouta, akční senior si poradí! Přeji další kilometry v sedle. Kola.
Jana Šenbergerová
Soni, ať vám to spolu pěkně šlape i jede. Ať máš z další stovky stejnou radost, jako z té první.
Blanka Lazarová
Soni, chválím tvé rozhodnutí. Šetříš se do kopce a když by sis chtěla dát do těla, tak taky můžeš. Já ho používám už několik let a nemohu si to vynachválit. Ale komu zdraví slouží a zvládá bez motoru, tomu fandím a někdy i závidím. Je to přeci jen jiný zážitek. A krajina u vás je moc pěkná, článek jsi napsala taky dobře a fotky jsou povedené. Měj se a přeju hodně kilometrů bez nehod.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%