Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Moje první stovka
20. 6. 2022Není stovka jako stovka. Za tuto stovku si nemohu nic koupit. Jen si mohu hromadit ve foťáku a v duši krásné projížďky krajinou. A protože je tato stovka moje premiérová v sedle elektrokola, nelze než se podělit, milí přátelé, o moje pocity s vámi.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
21.6.2022 15:41
Soni, dobře jsi udělala, kolo Ti bude sloužit, podíváš se kam zrovna budeš chtít, vítr ve vlasech a čerstvé povětří. Dávno před Jágrem jsem objevila crussis :-) A jsem tomu ráda. Tak hodně sil do další stovky.
Zdenka Soukupová
21.6.2022 13:42
Soňo a Pepo, přeju další stovky najetých km. Jste správná aktivní dvojka. ☺☺
Jaroslava Handlová
21.6.2022 08:27
Soňo, paráda... Přeji další stovky s oběma Pepy. Užívej krásné léto.
Soňa Prachfeldová
21.6.2022 07:09
Přátelé moc děkuji za vaše milá vyjádření. Moje staré milované kolo používám dál na kratších mírných cestách. I vám všem přeji bezpečnou jízdu všeho druhu.
Soňa Prachfeldová
21.6.2022 07:09
Přátelé moc děkuji za vaše milá vyjádření. Moje staré milované kolo používám dál na kratších mírných cestách. I vám všem přeji bezpečnou jízdu všeho druhu.
Jana Vargová
21.6.2022 05:20
Paní Soňo, pocity o pohodlnosti nejsou na místě. Naopak, pohodlný člověk by kolo postavil do kouta, akční senior si poradí! Přeji další kilometry v sedle. Kola.
Jana Šenbergerová
20.6.2022 22:32
Soni, ať vám to spolu pěkně šlape i jede. Ať máš z další stovky stejnou radost, jako z té první.
Blanka Lazarová
20.6.2022 21:51
Soni, chválím tvé rozhodnutí. Šetříš se do kopce a když by sis chtěla dát do těla, tak taky můžeš. Já ho používám už několik let a nemohu si to vynachválit. Ale komu zdraví slouží a zvládá bez motoru, tomu fandím a někdy i závidím. Je to přeci jen jiný zážitek. A krajina u vás je moc pěkná, článek jsi napsala taky dobře a fotky jsou povedené. Měj se a přeju hodně kilometrů bez nehod.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA