Ilustrační fotografie z pixabay.com
Co to asi může být?
20. 6. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
20.6.2022 13:51
Vygůglit si něco můžeme, ale obdivuji neuvěřitelnou fantazii těch, kteří obdarovali tajemnými názvy to, co zde Dana nabídla ve své zajímavé ochutnávce, pro mě nepoznaného a neznámého. Prima odlehčení! :-)
Anna Potůčková
20.6.2022 13:25
Tak určitě vše má souvislost bud s bylinkami nebo s rostlinami. Myslím že Klokaní tlapky by se mě moc doma líbily......... A nejinak by to bylo i v případě Pyšný Topoušek. Ještě že si něco můžeme vygůglit, když člověk neví o co jde :-)
Jana Kollinová
20.6.2022 12:40
Tak jsem vedle jak ta jedle, ale na hádanku o rostlinách to vypadá podle nápovědy Aleny T, pokud má pravdu. :-)
Alena Tollarová
20.6.2022 12:24
Pipla osmahlá je luční bylina, tu znám dost dobře. A pamatuji si, jak jsme se jejímu názvu s kamarádkou nasmály, když nám ji ochranář z CHKO České středohoří při přírodopisné vycházce na louce ukázal. Hádám, že to ostatní budou taky rostliny.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA