Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Šenbergerová
20.6.2022 19:13
Hezké verše, chutné třešně, ty mě budou lákat věčně. Proto vůbec nechápu, proč je za nehorázné ceny vozíme ze světa a u nás je necháváme na stromech. Že by to bylo z lásky ke špačkům či kosům?
Miloslava Richterová
20.6.2022 18:56
Díky též. Ano, třešnička potěšila vícekrát :-)
Helena Přibilová
20.6.2022 16:45
Každým rokem na jaře obdivuji krásu rozkvetlých třešní a na začátku léta se těším pohledem na jejich sladké červené plody. Děkuji za milou básničku a krásné fotografie.
Jana Jurečková
19.6.2022 15:58
Jedno z milých překvapení, jsou ale opuštěné stromy a nikdo je netrhá, což se dřív za mého dětství nestávalo...
Dana Puchalská
19.6.2022 14:47
Ano, čas třešní nastal. A já je mám tolik ráda,ale nemám kamaráda, který by je dovezl. P. S. Ceny v obchodech jsou závratné, což je fakt už nemravné.....
Marie Seitlová
19.6.2022 13:43
Krásné fotky třešní, až se sliny sbíhají. Také mi syn přivezl, ale ceny v krámech nebo na trhu jsou strašné.