Bojíte se nakupovat na internetu? Vyzkoušejte si e-shop nanečisto a nic vás nepřekvapí
FOTO: Ingimage a Nadace Vodafone

Bojíte se nakupovat na internetu? Vyzkoušejte si e-shop nanečisto a nic vás nepřekvapí

24. 6. 2022

Stačí pár kliknutí a nákup potravin, oblečení nebo domácích potřeb míří přímo k domovním dveřím. Kouzlo internetových obchodů sice každoročně objevuje větší množství dříve narozených, stále je ovšem mnoho těch, kteří se nákupů ve virtuálním prostoru obávají.

Digitální odysea internet
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Běžně v e-shopech nakupuji. Zvykla jsem si na to hlavně během nejhorších časů covidu. Znám ale docela hodně vrstevnic, které se této aktivity obávají. Také takové, které si vůbec nerozumí ani s internetem. Vzhledem k tomu, že vývoj po nás bude chtít stále více záležitostí řešit online, velice vítám veškeré kurzy, které v tomto směru vzdělávají.
Jan Zelenka
Přes internet zásadně nenakupuji, nevidím k tomu žádný důvod. Byť může být v e-shopu zboží levnější, v obchodě ho vidím a mohu ho prověřit. Výjimku jsem udělal pouze u dvou antikvárních knih.
Margita Melegova
Za leta provereny eshop jako BONPRIX a par dalsich mi vrasky nedelaji.
Antonín Nebuželský
Co na internetu. Já se bojím nakupovat :-)
Olga Škopánová
Nakupujeme letenky na Pelikánovi, antikvariátní knihy a mnoho dalšího. Myslím, že autoři článku trochu zaspali dobu.
Daniela Řeřichová
Článek mi přijde úsměvný. Myslím, že většina z nás nakupuje už mnoho let na internetu.
Věra Ježková
Nebojím. Nakupuji oblečení na WITT, příslušenství k PC aj. v Alze, kterou mám blízko. Nedávno jsem si tam koupila pečenku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%