Všechny fotografie: Alena Tollarová
Hradozámecká turistika - okolí Františkových lázní
16. 6. 2022Františkovy lázně jsou oblíbeným a častým cílem nejen tradičních lázeňských, ale také rekreačních pobytů. Městečko samo skýtá možnosti procházek po lázeňských parcích a kolonádě, spojených s posezením u nějaké té dobroty.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
18.6.2022 21:19
Aleno, díky za seznámení se zajímavými místy. Parádně jsi je nafotila! Navštívila jsem kdysi Kynžvart, ostatní místa neznám. Moc si vážím nadšenců, kteří zachraňují chátrající památky před zánikem.
Elena Valeriánová
18.6.2022 21:02
Můj favorit je hrad Libá s krásnou stropní freskou a ta rýha rozdělující majetek. Přiznám se, že hrady a zámky mám raději z venku než uvnitř. A zvlášť v našich končinách, kdy není jisté, že vybavení je původní. Ale ty umíš předložit spoustu informací a vypovídajících fotek.
Soňa Prachfeldová
17.6.2022 16:38
Krásné, pohladilo mě po duši, že jsem viděla zase mě tak milá místa. Díky Alen.
Eva Mužíková
17.6.2022 15:39
Mám ráda kouzlo starých domů / hrázděné??/. Ve FL jsem nikdy nebyla. Díky za skvělou fotodokumentaci.
Helena Přibilová
16.6.2022 19:45
Děkuji za velmi hezkou fotoreportáž. Zámek Kynžvart znám, stejně tak hrady Seeberg a Vildštejn (zde jsem navštívila i zmíněnou restauraci). O hradu Libá jsem dosud nevěděla, ale snad budu mít někdy příležitost poznat i tuto památku.
Marie Měchurová
16.6.2022 17:51
Jsou to čtyři roky, co jsme byli na týden v Jáchymově, a celý tento krásný kraj jsme měli možnost prochodit. Bohužel hrady jsme nestihli, jen zámek Bečov nad Teplou. Fotky lákají k prohlídce, jsou moc hezké!! V sobotu jedeme na Plzeňsko.
Blanka Lazarová
16.6.2022 16:23
Taky nevím, zda se tam někdy dostanu, ale určitě by to stálo za to. Álo máš *****
Daniela Řeřichová
16.6.2022 15:25
Alenko, jako vždy parádní fotky a pěkný článek. Už si to nezopakuji, bez auta nelze.
Marie Bartošová
16.6.2022 14:40
Aleno, pěkná reportáž. FL znám (kdysi delší pobyt, když nebyly procedury, autobusem s Čedokem po okolí, i na 2 z těch popisovaných hradů - ale ještě jsem měla jen malý foťáček na kinofilm...), vidím, že se toho hodně vylepšilo. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA