Ilustrační foto: Pixabay
Kombinace, variace, permutace
16. 6. 2022Vzdávám to! Uzavřu se do nějaké bubliny a nechci vědět o světě! Nechci řešit stupidní názory a hlavně nechci řešit vztahy mezi lidmi.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
16.6.2022 13:37
Limi s Tebou bych šla klidně i na kraj světa, nebot jsi prostě úžasná! Škoda, že bydlíš pár set km od nás. A dobře napsal komentář také Jindřich B.
Jitka Hašková
16.6.2022 13:24
Limi, já mám zase zkušenost, že zavolám některé kamarádce nebo ji potkám, ale málokdy má někdo čas se mnou jít. Bohužel jsem od tebe daleko.
Jitka Caklová
16.6.2022 11:37
Lidmilo, díky výšlapům s íčkem, které jsem s pomocí Radka pořádala, přesně vím o čem píšeš. Žádnou zprávu jsem nedostala, už zřejmě nejsem kamarádka, pro kterou bys obětovala kamarádství s jinými, ani bych to neočekávala. Nejsem škarohlíd ani "pukavec" a ani v uzavřené bublině mě nic neschází, ani mě uzavřená bublina ničím nelimituje. Přeji všem krásné dny v nadcházejícím létě ♥
Naděžda Špásová
16.6.2022 09:29
Ahoj Limi, škoda, že jsem tak daleko, já bych s tebou chodila. Dilema s kamarádkami ti fakt nezávidím. My seniorky umíme být někdy opravdu otravné. Tak držím palce, ať se to zlepší. :-)
Jindřich Berka
16.6.2022 09:12
Dobrý den, já bych neřešil problémy jiných. Pouze bych jim napsal pozvánku s termínem a programem. Každý má potom volbu, zda se účastní zajímavého výletu či zůstane doma. Je to pouze jejich rozhodnutí. Jindra
Blanka Lazarová
16.6.2022 08:21
Brblalky ať zůstanou doma a pohodářky - vzhůru do přírody ! Už i tři jsou kolektiv a větší množina se stejně rozdělí na podmnožiny a jestli budou nějaké průniky, jenom dobře. Tož pěkný výlet ! :-)) :-)) :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA