Ilustrační foto: Pexels
Covid a já
10. 6. 2022Tak jsem ho dostala, konečně! Ve třetím roce jeho všudypřítomnosti, po třetím očkování. Kolikrát mi během té doby přišlo na mysl známé covidové rčení, že otázka nezní zda, ale kdy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
21.12.2023 08:57
Netušila jsem, že tu bude tato chřipka tak dlouho strašit, ale s humorem se umoří..
Marie Faldynová
11.6.2022 10:58
Také mě se líbilo zpracování neveselého tématu. Tak ať z té sukně hned nevytloustnete! Alespoň ne dřív, než se vám okouká!
Alena Vávrová
10.6.2022 19:27
Covid ve vtipném obalu, děkuji! Taky nevím, zda jsem ho nakonec po třetím očkování neměla.
Anna Potůčková
10.6.2022 17:29
Moc hezky a především s vtipem napsáno. Dlouho jsem se nad psaným textem tak nezasmála. Děkuji - nemá to chybu!
Naděžda Špásová
10.6.2022 14:55
Dobře napsané. Já si dodnes nejsem jistá, jestli jsem covid měla. Mám docela dost protilátek, tak prej jo, ale všechny testy jsem měla negativní.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA