FOTO: Mountfield
Limity nejsou! Nasedněte na elektrokolo!
7. 6. 2022Horské vrcholy už nepatří jen nejnamakanějším cyklistům a cyklistkám. S elektrokoly přišel zcela nový trend. Stírají rozdíly ve výkonu. Posouvají limity všech jezdců bez ohledu na věk, pohlaví či fyzickou kondici.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
8.6.2022 10:45
Nadpis "Limity nejsou" je nesmysl. Když neumím jezdit na kole, tak je to limit.
Soňa Prachfeldová
7.6.2022 17:48
Dlouho jsem váhala, už jsem se rozhodla. Do kopců už je to pro mě dost namáhavé, tak si koupím ekolo. Kdo ho má, chválí.
Jana Jurečková
7.6.2022 17:39
S elektrokolem se mi změnil život.Mám ho od roku 2013. Už bylo i na větší opravě v servisu, baterie je pořád původní.
Krejcar Stanislav
7.6.2022 15:38
Ano souhlasím s JK Sice nebydlím v bytovce a proto to mám jednodušší. V našem věku už nepotřebujeme žádné horské nebo treikingové elektrokolo. Mně uplně stačí skládačka s dostečnou baterií. Je to pro cestu na nákup a poštu dostačující. Na výlet po cykloztezce jen v okolí, a se zvýšenou pozorností po ulicích než dojedu na cykloztezku, někdy to dá dost zabrat když je silný provoz. Po chodníku nejezdím , kromě helmy používám reflexní vestu aby jsem na sebe upozornil. Nejsem invalida jen starší člověk který se snaží být i k druhým ohleduplným, což se někdy nesetká s odezvou. Je škoda, že většina městských elektrokol není vybavena pro jízdu po ulicích i zpětným zrcátkem jako standart, musel jsem si ho dokoupit. Je dobré vědět v našem věku co se děje za vámi a s čím můžete počítat.
Jana Kollinová
7.6.2022 14:40
Elektrokolo je mým snem, ale bydlím ve druhém poschodí a už bych asi nezvládla "samohyb" každý den vynést do bytu. Bohužel, panelákové kočárkárny odstavení umožňují, ale ne vždy zde opět najdete uložené předměty a elektrokolo není věc za babku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA