Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Polní cesty
6. 6. 2022Polní cesty. Polní cesty jsou nevyzpytatelné. Polní cesty jsou klikaté. Polní cesty se vinou mezi poli, mezi loukami, mezi zrekultivovanými krajinami. Chodíte po nich rádi? Já ano.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
6.6.2022 16:02
O cestách by se dalo psát donekonečna. Díky za klidné fotografie z jednoho půvabného koutu naší země. :-)
Věra Ježková
6.6.2022 15:59
Soňo, moc hezké, pohodové. Cesty mám ráda. Možná si vzpomeneš, že jsem zveřejnila cesty čtyřmi ročními obdobími. :-)
Dana Puchalská
6.6.2022 14:47
Soni,když jsem dočetla Tvůj milý a pohodový článek, tak jsem zavřela a vzpomněla jsem si na dětství. Děkuju.
Krejcar Stanislav
6.6.2022 13:46
Většinou nejsou ničí, ale všech hospodářů obdělávajících českomoravskou krajinu aby se hospodář se svým potahem a technikou dostal na své pole aby mohl zasít a následně i sklidit vypěstovanou úrodu. Aby měštáci nemajíce kde pěstovat, nezemřeli hlady.
Naděžda Špásová
6.6.2022 13:44
Toulky polními cestami mám taky moc ráda. Na kole už bych se asi bála, ale pěšky to dávám. Máš moc hezké fotky.
Krejcar Stanislav
6.6.2022 13:42
Polní cesty zde byly dávno před silnicemi a dálnicemi. Užíval je nejen Alois Jirásek a Jakub Jan Ryba a Božena Němcová. Možná se o nich zminoval i Eduard Štorch v Lovcích mamutů ! Cesty a nejen ty polní a lesní vedou od člověka k člověku od samoty k samotě od městečka k městu.
Alena Tollarová
6.6.2022 11:01
Ano, Soni, polní cesty a často i necesty. To je taky moje :) A napsala jsi v článku i odpověď na otázku, kterou často dostávám. Ty se nebojíš chodit sama? Je to tak, nebojím. Kdo by mi v takových místech mohl ublížit?
Alena Švancarová
6.6.2022 11:00
Mile napsaný článek a hezké fotky.Sono jsi vnímává a to je moc dobře.vnímavý člověk je bohatší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA