Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Výlet do Děčína
29. 5. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
30.7.2022 18:07
Děčín je mé rodné město a skoro do mých 5. let jsem tam občas bydlela (táta jezdil jako šífař na lodi a my s nim, proto nemohu napsat, že jsem tam jen bydlela. Minimálně polovinu roku jsme trávili na lodi. Potom jsem do Děčína jezdila každé prázdniny k tetám, a tak okolo mých 15. let jsme se sestřenicemi Pastýřák (tak místní před mnoha lety Pastýřskou stěnu nazývali) navštívily. Paráda. Naposledy, když jsme byli s Jiříkem v Děčíně, jsme stěnu obdivovali zdola a pak i z lodi při plavbě do Bad Schandau. Ale v září!!! Možná se sem podíváme.. Krásné fotky Nadi.
Dana Divišová
1.6.2022 15:57
Hezký příspěvek. Děčínsko i Ústecko máme s kamarádkama docela prochozené. Je tam moc hezky. Jezdíme vlakem většinou z Kralup. Na Pastýřské stěně jsme byly na kafíčku...je odtud opravdu krásný výhled. Fotky jsou moc hezké.
Helena Votíková
31.5.2022 06:33
Naďo, udělali jste si moc pěkný výlet. Děčín jsme navštívili během pobytu v Hřensku, tehdy nám počasí moc nepřálo a do skal se nedalo jít. Moc se mi líbil zámek a zahrada. Fotečky máš, jak jinak, nádherné.
Helena Přibilová
30.5.2022 20:59
Paní Naďo, díky Vašim krásným fotografiím jsem si připomněla svoji návštěvu Děčína před lety. Zvláště vzpomínám na místní zámek a jeho nádhernou růžovou zahradu.
Blanka Lazarová
30.5.2022 15:05
Když jsme byli v Hřensku, Děčínem jsme jenom profrčeli. Vidím, že to byla škoda. Stálo by za to se zdržet. Je tam co obdivovat. Tak snad příště. Díky za připomenutí a virtuální procházku.
Marie Měchurová
30.5.2022 10:20
Popisovaná místa jsme si prošli i ty nádherné výhledy známe. Do Děčína se chystáme v polovině června, už plánuju výlety a těším se. Hezká fotodokumentace výletu.
Dana Puchalská
30.5.2022 08:39
Nad'o, děkuju za zajímavý článek a krásnou galerii fotografií. Děčín neznám,jen jsme tudy občas projížděli při výletu ke známým.
Jana Šenbergerová
29.5.2022 18:47
Naďo, díky. Tam jsem byla a všechno navštívila. Moc ráda bych se do Děčína vypravila s Pavlem. Uvidíme, jestli se nám to povede zorganizovat. Fotky mě moc potěšily.
Anna Potůčková
29.5.2022 15:57
V Děčíně jsem jednou byla a to krátce po naší svatbě, což je hezká řádka let a ve městě se mnohé jistě změnilo. Již tehdy se mě město líbilo a jela bych znovu, kdyby byla příležitost. Nadi díky za hezký článek i fotky
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA