Z deníku hlídací babičky - rostou jako z vody
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Z deníku hlídací babičky - rostou jako z vody

27. 5. 2022
rodina vnoučata
Hodnocení:
(5 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Bohužel, této radosti jsem byl zbaven. Vnučce je 33 a pravnoučatům 5 a 3 roky. Jsou v Praze a vnučka zřejmě necítí potřebu je pradědovi ukázat. A tak jsem se tady skamarádil s vnukem a vnučkou své klubové kolegyně. Když mne tříletá Michalka vzala za ruku a dovedla k babičce, bylo to moc příjemné.
Soňa Prachfeldová
Vnoučata se k vám Vladko budou pořád rádi i v dospělosti vracet. Je to trochu jiné a vzácnější,když se nevidíte denně. A když jsou děti malé, moc rádi vyletují. Naše slečna už má více v hlavě kamarádky a uzarděně mi špitla, že i spolužáka. Vstupují do světa a doufám pevně, že dobrého.
Eliška Murasová
Vlaďko, jsi úžasná babička a umíš to s dětmi. Mám taky malá vnočátka 3 a 6let, tak vím, že je to velká radost, velké vyčerpání a nezapomenutelné okamžiky ... Moc pěkný článek!
Martina Růžičková
Milé povídání o chvílích strávených s vnoučátky. A jejich portréty jsou kouzelné. :-)
Alena Tollarová
Vnoučátka v tomto věku jsou báječná. Já už jen vzpomínám na časy, které se nevrátí.
Naděžda Špásová
Hezká vnoučátka, mají štěstí, že mají tak hodnou babičku. :-)
Marie Ženatová
Díky za hezké zážitky*
Vladislava Dejmková
Děkuji, že moje zážitky sdílíte se mnou. Ráda si chvíle se svými vnoučaty užívám, i když je to občas pro mě (fyzicky) náročné. Tohle kouzelné období dlouho trvat nebude.
Eva Mužíková
Také se mi Tvé vyprávění moc líbí.
Miloslava Richterová
Moc hezké :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%