Bílé kalhoty nejsou jen pro mladé. Sluší ženám v jakémkoliv věku
Ilustrační foto: Ingimage

Bílé kalhoty nejsou jen pro mladé. Sluší ženám v jakémkoliv věku

6. 6. 2022

Nepraktické, hned se ušpiní. Zadek v nich vypadá větší než je ve skutečnosti. To je móda jen pro mladé. Ano, tyto věty zazní vždy, když se začne mluvit o bílých kalhotách. Přesto jsou desítky let jedním ze základních pilířů dobře sestaveného šatníku a ženy, které si je oblíbily, vědí proč.

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Řezáčová
Bílé džíny nosím moc ráda. Hodí se k nim trička dlouhá, krátká, všech možných barev i vzorů, taky různé svetříky, vesty, letní saka i bundy, když se ochladí ... Že by byly bílé kalhoty jen pro mladé, to mne nikdy nenapadlo - no, jako mladá jsem s nimi začala, ale jejich obliba mi zůstala dodnes :-)
Martin Vrba
Já rád nosím dokonce celý bílý komplet - bílé kalhoty a to buď dlouhé nebo krátké v kombinaci s bílou košilí s nárameníky (někdy i s neutaženou úzkou kravatou - v barvě podle tenisek) s krátkým rukávem, nebo s bílým tričkem bez límečku, nebo s tričkem s červeným nebo modrým proužkem a k tomu sluneční brýle s obroučkou podle barvy těch proužků - modré - červené. Tenisky mám také podle barvy těch proužků - modré - červené. Mám zjištěno, že když se oblékám jako za mlada a stejně se tak i pubertálně chovám chovám, tak to 8 z 10 pozorovatelů tak zmate, že mne jeden dokonce vyvedl z kina - z filmu, který byl až od 18 let. :) Zadek mám “dobrej”, ale břicho je větší - podle ségry je to z důvodu, že jsem “těhotnej smíchem”. Asi 10 let “tomu na zad”, když jsem si šel koupit kabely k televizi do elektra, tak mne prodavač vzal kousek stranou a chtěl šeptem poradit něco z intimní oblasti v domněnce, že jsem lékař z přilehlé kliniky, škoda - kdyby to byla prodavačka, tak jsem ji mohl udělat alespoň vstupní prohlídku v rámci sousedské výpomoci.:)
Jitka Caklová
Kdopak to asi vymyslel, že bílé kalhoty jsou jen pro "mladé", když ty mladé mají mnohdy větší p....l, než ty "staré". Nechť si každý nosí, v čem se dobře cítí. Bílé rifle s elastanem jsem si koupila za 200.- Kč, když jsem byla před lety (už ani nevím kolika) s Martou Noskovou v Jičíně. Ráda je nosím, zakryjí mi staré unavené nohy a cítím se v nich jako "stařenka" na titulní fotografii :-) :-). Přestože jsem "sukňová", tak jsou pro mě praktičtější, než dlouhá bílá sukně.
Marie Faldynová
Nejlepší letní kalhoty jsou sukně. Já nevím, proč bych se měla pařit v kalhotách.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%