Všechny fotografie: Marie Měchurová
Jak mi moje zahrádka přerostla přes hlavu
27. 5. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
27.5.2022 11:28
Zahrádku nemajíce, chodíme se kochat ke svým přátelům. Také mají nádhernou zahradu kolem domu. Naštěstí máme balkon. Už mockrát jsem se zařekla, že tam nebudu nic pěstovat, protože co s tím v zimě, nebo naopak v létě, když teplota stoupne k 50°C a není kam se schovat. Ale v posledních letech jsou zimy tak mírné, že některé rostliny vydržely a prospívají tak, že dokonce i kvetou a jahody plodí. Vymysleli jsme, jak stínit a díky tomu se už teď kocháme "svou mini zahrádkou". Přeji vám hodně příjemných chvil strávených uprostřed té nádhery.
Blanka Lazarová
27.5.2022 10:06
Maruško, úplná botanická zahrada. Nádhera sama. Trošku ti to závidím, ale při představě, co je za tím dřiny, bych to nezvládla. Tu práci musí člověk milovat. A tebe obdivuji, co všechno stíháš. Klobouk dolů. Chtěla bych jít někdy jen tak okolo a vidět to in natura. Ale já bych toho chtěla, však víš. Přeji vám jen a jen potěšení z krásné přírody, ve které žijete.
Jan Zelenka
27.5.2022 10:02
Nádherné fotky. Pokud na to člověk ještě zdravotně má, je radost se v zahrádce rýpat. Se ženou jsme vybudovali v Krásné Lípě na 20 arech okrasnou zahradu, i přes mé akutní problémy s artrózou. Takže to zaujetí zahradou chápu. Ta vaše zahrádka je moc krásná.
Vladislava Dejmková
27.5.2022 09:38
Moc hezké kvetení, Maruško. Některé z květin mám na zahrádce také a každý kvítek mě potěší. Dobře, že jsi svou nádheru s námi sdílela.
Daniela Řeřichová
27.5.2022 09:35
Maruško, jedním slovem nádhera. Když se snoubí dílo přírody a ruce zahradníka, tak srdíčko pookřeje. Máš opravdu krásný kout pro potěšení, a umíš ho moc hezky zvěčnit na fotografiích. Vím, co péče o zahradu obnáší, tak před tebou smekám a přeji pohodové léto uprostřed té barevné krásy.
Hana Šimková
27.5.2022 09:20
Hezky se to čte a hodně Vám závidím. Ne tou zlou závistí, Vám to přeji, jenom bych to chtěla taky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA