MATTY aneb několik let života u invalidního vozíku
Všechny fotografie: Eva Mužíková

MATTY aneb několik let života u invalidního vozíku

18. 5. 2022

Jmenuji se Matty a jsem devítiletý, trochu křížený černý pejsek. Můj páníček je upoutaný na invalidním vozíku od svého mládí a mne si před pěti lety pořídil, aby nežil sám.

domácí mazlíčci Můj příběh pes
Hodnocení:
(4.9 b. / 39 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Petrickova
Evi,udelalas dobre se clankem a krasnyma fotkama! Jak vidis,ani ohodnotit na max te neumim a snizia jsem ti prumer ???? Zase neco napis! Vsechny kdo te podporuji, zdravim ?
Eva Mužíková
Tak čtu vaše komentáře a jsem ráda, že jsem se rozhodla tento příběh Mattyho zveřejnit. Děkuji, děkuji, děkuji za milá slova. Bertice. Jani, vítej na našem íčku, ale je mi jasné, že jsi se potřebovala zaregistrovat kvůli příspěvku. Než dosáhneš íčkařského věku, to bude ještě hodně let trvat. Děkuji Ti kamarádko.
Jana Jurečková
Pohlaďte prosím za mne Mattyho a Dorinku. je to skvělá zpráva, že jsou pejsci v pohodě....
Jana Petrickova
Eviii,krasne napsane! Matty ma stestiiii a my jsme rady, ze ho mame!? I s nadvahou a vekem (25.5.2022 mu bude 10let :), si prochazky a pritomnost, a dobrutky od Tebe?, moooc uziva! Je to pohodar, tak se s nim potesime a máae se radi navzajem. Stoji to za to? Evi, díijy za vse jak s Mattym, tak i s Dorinkou! Jsem rada,ze Te mame!?
Miloslava Richterová
Zdravíme, moc hezké, hodně radosti!
Eliška Murasová
Evi, to se o Tobě ví, že jsi obětavá psí máma. Navíc si přinášite radost navzájem.
Elena Valeriánová
Máme v našem domě velkého křížence, který by potřeboval potkat takovou dobrou duši, jako jsi ty. Jenže jemu by to, bohužel, nebylo nic platné. Všechno je o lidech, lhostejných a necitlivých.
Alena Vávrová
Evi, taky vás všecky zdravím a musím napsat, že tvoje fotky pejsků jsou perfektní. A to je tím, že je máš tak ráda a obětavě se o ně staráš. Kytice a metál, to je to nejmenší, co s Janou zasloužíte. Ať si i nadále vzájemně přinášíte jen radost. HAF!
Libuše Křapová
Bertice, ty mámo všech pejsků :-)
Marie Seitlová
I já zdravím Mattyho, Dorinku, p.Janu a naši Bertici. Krásný článek, je vidět, že obě ty pejsky milujete a oni vás. A tak to má být. Krásné fotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%