Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Nevšední odpoledne
18. 5. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
18.5.2022 20:20
Krásný rodinný výlet, každý si přišel na své. Zajímavé, že do koní jsou více poblázněna děvčata. Moje nejstarší vnučka má také svoji klisničku, jezdí někam na závody. Přiznám, že mám z koní respekt, líbí se mi, jsou to ušlechtilá stvoření. A fotky máš hezké, ne že ne Naďko.
Alena Vávrová
18.5.2022 20:10
Vnučky mají ušlechtilou zálibu. Koně jsou impozantní zvířata. A u vody je taky moc krásně. My jsme s vnučkami také často byli někde v jízdárně, aby se projely. Dík za sdílení.
Alena Švancarová
18.5.2022 19:43
Nado,včera jste dávala Loutana na foto dne,ihned mě oslovil,moc se mi líbil.
Věra Ježková
18.5.2022 17:59
Naďo, opravdu vydařené odpoledne. Koně se mi samozřejmě líbí, ale chovám k nim respekt.
Elena Valeriánová
18.5.2022 14:42
V současné době, kdy prožívám více špatných chvilek je Tvůj článek o radosti takové pohlazení po duši. Vím, jak to bylo pro Terezku těžké, když odešel ten její první koník, tak ji přeji moc krásných chvil s tímto čtyřnohým fešákem.
Anna Potůčková
18.5.2022 12:04
Nadi obdivuji Tě, chrlíš články jeden za druhým. A pokaždé je na co se dívat na Tvých fotkách. Zejména mám ráda ty Tvé fotky, na kterých jsou vodní hadiny.
Eva Mužíková
18.5.2022 11:09
Tak to tedy čučím, to je nááádherný koník a vypadá že je to kliďas. Určitě z něj má Terezka velkou radost. Fotky krásně barevné, místní kocour je asi hodně přátelský. Máš koukám novou "hlavu", nebo se pletu???
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA