Nevšední odpoledne
Všechny fotografie: Naděžda Špásová

Nevšední odpoledne

18. 5. 2022
Můj příběh příroda
Hodnocení:
(4.7 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Krásný rodinný výlet, každý si přišel na své. Zajímavé, že do koní jsou více poblázněna děvčata. Moje nejstarší vnučka má také svoji klisničku, jezdí někam na závody. Přiznám, že mám z koní respekt, líbí se mi, jsou to ušlechtilá stvoření. A fotky máš hezké, ne že ne Naďko.
Alena Vávrová
Vnučky mají ušlechtilou zálibu. Koně jsou impozantní zvířata. A u vody je taky moc krásně. My jsme s vnučkami také často byli někde v jízdárně, aby se projely. Dík za sdílení.
Eliška Murasová
Nadi, bezva koníci. Ale já se jich nablízko bojím.
Alena Švancarová
Nado,včera jste dávala Loutana na foto dne,ihned mě oslovil,moc se mi líbil.
Věra Ježková
Naďo, opravdu vydařené odpoledne. Koně se mi samozřejmě líbí, ale chovám k nim respekt.
Miloslava Richterová
Krásné odpoledne, krásné léto i Vám.
Elena Valeriánová
V současné době, kdy prožívám více špatných chvilek je Tvůj článek o radosti takové pohlazení po duši. Vím, jak to bylo pro Terezku těžké, když odešel ten její první koník, tak ji přeji moc krásných chvil s tímto čtyřnohým fešákem.
Anna Potůčková
Nadi obdivuji Tě, chrlíš články jeden za druhým. A pokaždé je na co se dívat na Tvých fotkách. Zejména mám ráda ty Tvé fotky, na kterých jsou vodní hadiny.
Eva Mužíková
Tak to tedy čučím, to je nááádherný koník a vypadá že je to kliďas. Určitě z něj má Terezka velkou radost. Fotky krásně barevné, místní kocour je asi hodně přátelský. Máš koukám novou "hlavu", nebo se pletu???

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%