Magická místa na naší moravské pouti
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Magická místa na naší moravské pouti

17. 5. 2022

Stejně jako řada dalších jsem se v minulých dnech zúčastnila seniorského setkání íčkařů na sv. Hostýně. Mnoho již bylo o této akci řečeno a napsáno. Ale nedá mi to. I já se chci podělit o své zážitky, ale vezmu to zase z trochu jiného pohledu než ostatní.

Hodnocení:
(5.1 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květuše Pinkasová
Vladěnko, s Tebou jsem byla dnes na Hostýně a užila jsem si ho s vámi spolu mnohem podrobněji než kdy jindy a děkuji moc ♥
Helena Přibilová
Paní Vlaďko, díky Vašim krásným fotografiím jsem si připomněla místa, která jsem navštívila. Navíc jste mi i přiblížila místa, do nichž jsem neměla možnost nahlédnout (např. synagoga v Holešově).
Martina Růžičková
Navštívili jste vskutku plno pozoruhodných památek. Díky za článek plný informací a krásné fotky.
Soňa Prachfeldová
Nádherná historická místa a moc krásně jsi nám je přiblížila Vlaďko.
Hana Polednová
Vlaďko, moc pěkný článek s fotkami a hlavně informacemi z míst, které jsme navštívili. Také sdílím názor na Květnou zahradu. Patří Ti velké díky a jsem ráda, že jsem Tě mohla osobně poznat.
Jitka Mošovská
Vlaďko, moc pěkně zpracované.
Jana Vargová
Hezké povídání i fotky (pro Vás hodně času u počítače?), mně připomenutí tábora s dětmi i později soukromé návštěvy. Je to krásný kraj.
Eva Mužíková
Vlaďko, co fotka, to skvost. Děkuji za nádherné přiblížení setkání..
Vladislava Dejmková
Děkuji za příspěvky do diskuse, o zajímavých věcech se dobře píše. Jsem ráda, že jsem tam s vámi všemi byla a prožila to. Bylo to opravdu fajn.
Dana Hošková
Vlaďko, díky za doplnění velmi zajímavých informací k místům, která jsme navštívili. Názor na Květnou zahradu sdílím. Zklamání.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%