Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Magická místa na naší moravské pouti
17. 5. 2022Stejně jako řada dalších jsem se v minulých dnech zúčastnila seniorského setkání íčkařů na sv. Hostýně. Mnoho již bylo o této akci řečeno a napsáno. Ale nedá mi to. I já se chci podělit o své zážitky, ale vezmu to zase z trochu jiného pohledu než ostatní.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
18.5.2022 08:36
Vlaďko, zpracovala jsi naše setkání jako dokonalý cestopis a pozvánku pro čtenáře, kteří tato místa ještě neznají. Všechna místa mají svůj půvab a já jsem ráda, že díky íčku se podívám i tak daleko, kam bych se asi normálně nevydala.
Marie Seitlová
18.5.2022 08:18
Vlaďko, krásně zpracovaný sraz ička. Jsem ráda, že jsem tam byla a poznala zase nové lidi z ička.
Marie Ženatová
18.5.2022 06:33
Díky moc za výborný a obsáhlý článek* - já jezdívám se zájezdem od nás na Hostýn každý rok v srpnu
Daniela Řeřichová
17.5.2022 22:44
Vlaďko, jsem ráda, že jsem tě poznala osobně. Jako vždy excelentní fotografie a precizní text. Tvůj pohled pěkně zapadá do mozaiky obrazu setkání na sv. Hostýně. Bylo nám hezky a mnohé jsme se dozvěděli. Organizátorky nasadili vysokou laťku. Veliké díky. :-)
Marie Měchurová
17.5.2022 21:55
Vlaďko, tak to nemá chybu!! Žiju v Holešově přes 50 let a ještě jsem se dověděla něco nového. Moc hezky zpracované. Děkuju.
Rostislav Mraček
17.5.2022 21:31
Se zájmem si vše přečetl a prohlédl. I když popisované mám v sousedství, několikrát navštívené, a měl bych to znát.
Eliška Murasová
17.5.2022 21:27
Vlaďko, perfektní fotky, bezvadně zpracované. Dnes jsem dala zveřejnit článek se stejnou úvodní fotkou a spoustou stejných jako Ty. Chtěla jsem zrušit, ale už to nejde ...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA