Mám desáté výročí,
tolik let a tolik zim
drží spolu naše ruce
webíček náš společný
láska, která neomrzí,
nezná poražené ani vítěze,
jedno však vím zcela jistě:
jsme na ni dva,
nerozdělme, co nás pojí,
nejméně dalších … let!
Vkládám toto blahopřání
do spojených dlaní,
děkuji,
ať nás radost provází!
Foto: autorka
V proudu času aneb Výročí s i60
15. 5. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
19.5.2022 07:24
Přeji ti Danuško u nám, ať jsme tu s íckem v radosti i zdraví, ještě mnoho dobrých let.
Dana Kolářová
16.5.2022 19:51
Děkuji všem za komentíky a zároveň přeji ostatním "desítkářům" mnoho a mnoho spokojených let s i60.
Alena Vávrová
16.5.2022 13:45
Musela jsem se tedy nejdříve podívat, jestli taky patřím mezi oslavence, a ANO! Moc Ti děkuji za ta milá slovíčka, co potěší každého človíčka, který kdy nakoukl do ÍČKA ! (A zůstal mu věrný tak dlouho.) ♥♥♥
Marie Seitlová
15.5.2022 19:45
Danuš, gratuluji k desátému výročí. I já si musím chvíli počkat, ale na 1 setkání už jsem byla a s tebou se seznámila. Ať íčko ještě dlouho je.
Jana Šenbergerová
15.5.2022 16:08
Danuško, mně sice k dosažení takového hezky kulatého výročí jeden rok chybí, ale plně s tebou souhlasím a "otcům zakladatelům" bych přinejmenším udělila "řád spokojené babky", i když si myslím, že by si zasloužili mnohem vyšší vyznamenání. Ukázalo se, že měli nejen skvělý, ale také velmi životaschopný nápad. Jsem jim za něj upřímně vděčná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem