Všechny fotografie: Jiří Hudeček
Národní přírodní památka Terčino údolí
14. 5. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
16.5.2022 21:40
Krásné prostředí, Třeboňsko mě moc láká, věřím, že to vyjde, mimo turistický ruch. Díky Jiříku.
Martina Růžičková
16.5.2022 17:31
Kdysi jsem toto půvabné údolí navštívila. Moc děkuji za připomínku prostřednictvím moc pěkných fotografií.
Alena Vávrová
16.5.2022 13:48
O tomto krásném místě sicu nečtu poprvé, ale nikdy jsem tam nebyla. Díky za sdílení informaci a pěkných fotek.
Marie Faldynová
14.5.2022 20:08
Mně se v Terčině údolí také moc líbilo, byli jsme tam s dětmi na pobytu a ráda na to vzpomínám.
Naděžda Špásová
14.5.2022 10:47
Jiříku, moc hezký výlet, tam by se mi taky líbilo. Pozdravuj Leničku. :-)
Dana Puchalská
14.5.2022 09:02
Jiří,opět krásné fotky. Ano okolo Třeboně je spousta nádherných míst, která lákají k výletům. Teď tam je moje známá. Jela tam poprvé a už teď je nadšená. Prý neví,kam se při pěti dnech pobytu,podívat dřív.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA