Když se den vydaří
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Když se den vydaří

16. 5. 2022

Když se den vydaří a slunce svítí. Když se den vydaří a člověka nic nebolí, nebo jen trochu. Když se den vydaří se vším všudy a kolo je napumpované, může se vyrazit na malou projížďku. 

glosa příroda Soutěž Do stovky
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Soni, moc hezký článek i fotečky. Nějak mi unikl, tak reaguji až teď. Však to určitě znáš. Heslo důchodců: "Nemám čas." Ráda to používám, ale spíš jako humor. Protože čas máme na to, na co si ho uděláme. Je to jen na nás. Ráda se s tebou toulám po kraji. A pozdravuj Jiřinku a hafiky. Díky. :-))
Soňa Prachfeldová
Děkuji Maruško, Jitko, Hanko :-)
Marie Ženatová
Milá Soničko, díky moc za hezký článek i fotečky. Na kole je pohled na krásu krajiny opravdu úžasný, ale já ji jen vnímám - foťáček jsem s sebou ještě nikdy neměla. Ale nejvíce se mi líbí ty hrníčky na plotech* - také už jsem je často viděla a mám v nějakém článku - ale fotografie jsou jen z pěšího putování
Jitka Hašková
Hezká, moudrá úvaha a překrásné fotky. Díky.
Hana Rypáčková
Inspirována tebou, využiji ochlazení a letos podruhé si vyjedu na kole... Krása to nebude, ale apoň něco...
Soňa Prachfeldová
Děkuji přátelé za vaše moc milé komentíky, jsem dojatá, když je čtu a vím, že všichni jsme naladěni na podobnou notečku. ♥
Eva Mužíková
Soni, je dobře, že jsi z toho kola slezla a vyfotil a krásu okolí. Poslední tři fotky čumáčků mne potěšily moc, jsou nááádherní. Pohled na ušaté štěňátko Navara mne až dojal.
Jiří Hudeček
Krásný výletový článek.
Jana Vargová
Krásné fotky z hezkého výletu.
Jan Zelenka
Pěkný výlet a krásné fotky, Soňo. Také jsem jezdíval na kole. Hodně. Dnes bych ho už nezvládl.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%