Zahrada je mojí láskou už šedesát let
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Zahrada je mojí láskou už šedesát let

9. 5. 2022

Není to zase tak dávno, kdy jsem začala se zahradničením. Nebo ano? Před více než 60 lety jsem objevila půvab pěstování kytiček a jahod v truhlících u nás na dvoře.

Jarní soutěžení 2022 zahrada
Hodnocení:
(5.1 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Soni, obdivuji každého pro koho je zahradničení láska na celý život. Ať Ti zahradnický příběh přinese ještě mnoho a mnoho radosti.
Jan Zelenka
Soňo, tu posedlost chápu. Já byl zvyklý už od dětství se starat o zahradu. Když jsme šest let bydleli v krásné Lípě, vybudovali jsme se ženou na 20 arech okrasnou zahradu, na kterou se chodilo dívat skoro celé město. Jenže už tehdy zahlodala silná artróza a bylo po všem. Dnes mám svou minizahrádku v jednom truhlíku na okně. Máš krásné fotky.
Dana Puchalská
Son'o,to je krása. Ano, zahradničení je pro někoho láska na celý život.
Vladislava Dejmková
Soňo, cítím to podobně. I s těmi konvemi to mám stejné. Jsou menší, více se naběhám. Ale ta krása a klid jsou mi odměnou.
Daniela Řeřichová
Soňo, překrásné fotografie! Souhlasím, že zahrada je láskou na celý život. Být v souznění s přírodou je dar. Přeji hodně radosti na zahradě! :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%