Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eliška Murasová
14.5.2022 23:31
Děvčata, děkuji, těší mě, že se ježibaky mohly předvést ...
Marie Seitlová
14.5.2022 07:21
Eliško, to je nádhera. Konečně jsem doma a mohla si to pustit. Ale ne jen jednou, je to moc povedené video. Čaruvky jsou úžasné a v lázních byli lidé určitě potěšena. Děkuji, že jsi i nám čarůvky předvedla.
Blanka Lazarová
12.5.2022 22:45
Eliško, fakt dobrý. Konečně jsem si pustila i to video.Bezva efekty, malém mi chytl mobil.
Anna Čípová
10.5.2022 22:56
Eliško, tak to je velká paráda. Jsi děvče šikovné, stále se učíš něco nového. Sestavit fotografie do videa a přidat efekty, to vyžaduje um. Kolik času jsi k tomu potřebovala? Tleskám.
Soňa Prachfeldová
10.5.2022 06:23
Moc se mi video líbilo. Je skvělé, když se tradice udržuje. Radosti není nikdy dosti.
Eliška Murasová
9.5.2022 22:08
Děkuji, že jste se podívali na ty úžasné ženy, které každoročně přicházejí rozesmát, rozezpívat a potěšit nejen pacienty lázni.
Martina Růžičková
9.5.2022 12:43
Bezvadně zdokumentovaný rej čarodějnic! :-)
Anna Martiníková
8.5.2022 22:49
Haló, haló, tady Anurovna, hýlovská čarodějka 1. kategorie. Zdravím všechny milé čtenáře a zejména naši věrnou čaro-dokumentaristku Élišku, kterážto, s využitím vědomostí nabytých při studiu na U3V, umělecky zvěčňuje naše čaro-reje a tato dílka pak posílá dále do světa pro potěchu široké veřejnosti. Éliško, srdečný dííík.
Jan Zelenka
8.5.2022 21:37
Moc pěkné.
Jana Šenbergerová
8.5.2022 15:08
Eliško, moc povedené. Tleskám!!! Do Hýlova posílám pozdrav všem čarůvkám a ježibabkám.
Načíst starší příspěvky