Po čase zase v Poděbradech
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Po čase zase v Poděbradech

10. 5. 2022

Lázeňské město Poděbrady není třeba příliš pŕedstavovat. Leží na Labi zhruba uprostŕed mezi Prahou a Hradcem Králové. Ale kdyby třeba někdo přesně nevěděl, jak toto město vzniklo, přidávám  stručnou informaci.

cestování města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Váš pěkný článek mi připomněl můj příjemný měsíční lázeňský pobyt po operaci srdce. Pohoda, kavárna, koncerty.
Jana Šenbergerová
Poděbrady jsme navštívili jen díky srazu íčka. Moc se nám tam líbilo. Počasí nám přálo a tulipány kvetly stejně krásně jako na vašich fotografiích. Díky.
Alena Vávrová
Poděbrady mám také moc ráda a byla jsem tam ve vzdálenější i bližší minulosti mockrát. Díky íčku a naší milé a obětavé přítelkyni Lidmile jsem tam poznala mnoho míst, m.j. jsem díky ní byla přímo ve strojovně elektrárny. Moc se mi líbí plavba parníkem k soutoku Labe s Cidlinou a pak pěšky nebo turist. vláčkem zpět do města. Těším se, že se tam brzy opět podívám a nechám se unášet nádhernou atmosférou tohoto místa, k němuž mě poutá i mnoho vzpomínek.
Dana Puchalská
Vlad'ko, děkuju za moc pěkně zpracovaný článek o Poděbradech. A fotogalerie je ona pověstná třešnička ,která Tvůj článek ozdobila.
Naděžda Špásová
V Poděbradech jsem byla několikrát, jezdila jsem tam na školení, pak lázně a pak íčko. Mám je ráda a líbí se mi.
Vladimír Mrázek
Poděbrady navštěvuji několikrát do roka, bydleli zde mí předkové. Doporučuji rovněž, ryze z turistického zájmu, návštěvu místního hřbitova, nemovité kulturní památky. Jsou zde pohřbeni např. malíř Kuba, spisovatel Říha, překladatel Zábrana a další umělci.
Věra Ježková
Ráda jsem se do Poděbrad na chvíli vrátila. Byla jsem tam několikrát s přítelem na lázeňském pobytu.
Daniela Řeřichová
Vlaďko, jako vždy precizní článek se zajímavostmi o městě a pěknými fotografiemi. Poděbrady jsem si v posledních letech zamilovala, je zde bohatá kulturní nabídka a možnosti výletování. Budu zde trávit opět týden od 31. července.
Hana Haluzová
Děkuji za aktuální fota města i povídání. Udělala jste mi radost. Když jsem u kamarádky v Kolíně, vždycky si najdu čas a zajedeme i do Poděbrad. Mám to tam moc ráda.
Jana Vargová
Krásné připomenutí hezkého města. Procházka kolem řeky je příjemná a elektrárna zajímavá. V Poděbradech jsme byli nedávno, ještě za chladného počasí. Než jsem stačila fotky zpracovat, tak jste mě předběhla! V tom dobrém slova smyslu. Díky moc.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%