Úvodní foto: autor. Obrázek v textu: Pixabay.com
Kurzivka o jednom ukecaném kosákovi
4. 5. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
18.5.2022 23:42
Také jsme měli na dvoře kosa. Vždycky si odnesl granulku z misky. Už jsem ho ale dlouho neviděla. Asi se polekal mých koček, ty nemají slitování.
Jan Zelenka
8.5.2022 21:33
Letos je zde ptáků velmi málo. Technické služby neomaleně sekají všude trávník, takže je málo hmyzu a proto i málo ptáků. Ani u potoka trávník nenechali. A navíc je sucho. Toho šéfa TS bych z fleku vyrazil. A nejen za trávníky.
Soňa Prachfeldová
8.5.2022 20:07
na pěšince, ani psů se nebojí, dlouho tu poskakovali jen tři, tak nevím, zda našli čtvrtého do páru. Spím ráda u otevřeného okna, ráno mě budí ptačí cvrlikání.
Libuše Křapová
6.5.2022 17:59
U nás zpívají na hrušce. V nižších polohách by je mohly ohrozit naše kočky, než vylezou na vysokou hrušku, kos jim uletí :-)
Marie Měchurová
6.5.2022 11:30
Miluju všechny tvory z ptačí říše. Mají se u nás, jak v ráji - sezobou dvě třetiny našich ořechů. Kdyby se aspoň odměnili a počkali, když se blížím s foťákem. Mám to jako Martina R. Hezké.
Vladislava Dejmková
5.5.2022 20:04
Zlehka a vtipně napsané, vykouzlilo mi to úsměv na tváři. Ráda poslouchám zpěv nejrůznějšich ptáků. Ale kosy nemám ráda, když nám na zahradě jejich hejno navštíví třešeň a všechny zralé třešně během nékolika hodin zlikviduje.
Hana Šimková
5.5.2022 11:16
Vaše zapískání se mu asi nelíbilo, proto se otočil zády a pak Vám teprve předvedl jak se zpívat má.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA