Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Harmonie v Herodově zahrádce
1. 5. 2022Obrázek rodinného štěstí v prosluněném sobotním poledni v zahradní restauraci. K vedlejšímu stolu usedá taťka, mamka a dvě evidentně dobře vychovaná dítka. U nohou se jim roztomile šmrdolí štěně jezevčíka. „Dáme si dobrý obídek?“ konstatuje šéf konvoje a galantně přisunuje mamině židli.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
3.5.2022 13:30
Opět jsem se královsky pobavila. :-) :-) :-) Škoda,že nejde u hodnocení udělit těch hvězdiček víc..... Proto jich sem něco málo přidám. ******.
Marie Faldynová
2.5.2022 12:21
Připomnělo mi to dotaz mé neteře. V ZOO ve výběhu u vlka viděla kosti a otázala se: To jsou kosti z Karkulky?
Soňa Prachfeldová
2.5.2022 09:32
Jo lehké to není, raději dětem nevysvětlovat. Jako máma tří kluků, bych je asi vegetariánskou stravou neuctila, jsou masožrouti. Já ne, ale přiznám vepřový řízek mám ráda.
Naděžda Špásová
1.5.2022 17:56
No jo, ale to dítě mělo pravdu. Já osobně bych skopové nepozřela, takže jehně je u mně v bezpečí, selečí už jsem dlouho neviděla a prase má leccos za sebou, výčitek netřeba. Jen ten bejček je v ohrožení, protože mladé hovězí občas koupím. Vegetarián ze mě nikdy nebude, zase jsem se pobavila.
Jana Šenbergerová
1.5.2022 14:35
Velmi aktuální zamyšlení v čase lásky a mláďátek. Ale hlad je hlad a mlsná huba se také jen tak ošidit nedá.
Jana Vargová
1.5.2022 08:09
Jako satisfakci za popatlané hvězdičkové hodnocení přidávám poznámku mé kamarádky Katky, příznivkyně i60: "Tento pán píše bezvadně, vtipně. Vyřiď mu prosím díky a povzbuzení do další tvorby." Tak vyřizuji.
Jana Vargová
1.5.2022 06:34
Ne,ne, ne. Zase jsem šmátrala bez rozmyslu. ******, toť moje hodnocení. Vizuální hvězdičkový efekt jsem pokazila. Nemám sílu, včera jsem si místo kuřete dala brokolici. Moc se omlouvám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA