Všechny fotografie: Anna Čípová
Fotoreportáž: V parku
2. 5. 2022Na poslední dubnové úterý jsem si naplánovala procházku rožnovským parkem. Byla jsem zvědavá, jak moc ubral mráz magnóliím na kráse.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
5.5.2022 08:08
Vtipná fotoprocházka. Díky za pobavení. :-D Přeji plno hezkých procházek s kamarádem Canonem a dobré světlo jako doprovod. :-)
Anna Čípová
4.5.2022 19:22
Díky za milé komentáře. Mám radost, že se fotky líbí a dokonce vás pobavily. To potěší. Dano, máš pravdu, je to Samková. Hanko, foťák je dobrý parťák, ale ten můj se pronese. Soni, i já často lituji, že nemám foťák. Ještě jednou děkuji.
Hana Polednová
3.5.2022 19:59
Aničko moc se mi fotky i popisky líbí. Ten Tvůj kamarád Canon je prima parťák.
Soňa Prachfeldová
3.5.2022 08:01
Dobrý nápad. Aničko máš pravdu, každá fotka má neopakovatelnost a proto je tak nerada likvidují. I když druhému by nic neřekla. A když jsem bez foťáku, tak se zrovna něco děje.
Eliška Murasová
2.5.2022 22:28
Aničko, senzační fotky, jedna vtipnější než druhá. Chválím tě a směju se. A konečně na hlavní stránce, jupííí ...
Dana Puchalská
2.5.2022 13:06
Aničko, krásná fotogalerie jako vždy . A ta hádanka ?? To je přeci Samková.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA