Do Dolních Počernic a Hostavic s Pepou Boreckým
Všechny fotografie: Martina Růžičková

Do Dolních Počernic a Hostavic s Pepou Boreckým

28. 4. 2022

Íčkař Josef Borecký je povoláním a srdcem kamenosochař. Věnuje se umělecké tvorbě i restaurování historických plastik a architektury. Na radotínském setkání i60 pozval zájemce na výstavu, která do konce dubna probíhá v komunitním centru MČ Dolní Počernice.

cestování čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(5.2 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Krásné fotky Martino.
Helena Přibilová
Park v Dolních Počernicích jsem navštívila loni a také se mi procházka v něm moc líbila. Děkuji za připomenutí.
Hana Polednová
Martino, děkuji moc za článek, znovu jsem se prošla a připomněla hezká místa, kudy jsem se procházela s milými přáteli. Pepíno byl výborný průvodce a jeho výtvory nám dokázaly, že je i skvělý kamenosochař. Těším se na další společné výlety.
Martina Růžičková
Moc děkuji za vaše ohlasy. O prima výletu se mi hezky psalo. Aleno V., park v Dolních Počernicích je pro procházky s kočárkem jako stvořený. Také jsme tam potkali pár maminek, ale hlavně děti ze školky. :-)
Soňa Prachfeldová
Tak to byl parádní výlet.
Alena Tollarová
Tak tak tak, takhle přesně to bylo. Dolní Počernice mě příjemně překvapily, stejně jako Pepínovy výtvory. V kombinaci se sklem nemají chybu. Krásně jsi další íčko výpravu popsala a nafotila. Děkuji a těším se na další setkání.
Daniela Řeřichová
Martino, díky za článek a fotografie, je vidět, že jste prožili pěkné chvíle. Tvorba J. Boreckého je velmi zajímavá. D. Počernice jsou dobrým místem pro život. Děti z DD vystupovaly na křtu mé knihy, dcera a vnučka s nimi spolupracují.
Alena Vávrová
Dík za fotoreportáž. Tady všude a ještě dál jsem trajdala s kočárkem s malou Natynkou. Dnes je z ní velká slečna.
Dana Puchalská
Martino,děkuju za krásnou fotogalerii. A jsem ráda,že se vycházka do Dolních Počernic vydařila.
Marie Seitlová
I já z dálky jsem se s vámi prošla.Děkuji, pěkné fotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%