Všechny fotografie: Daniela Řeřichová
Květy a světy v Olomouci
25. 4. 2022Po dvouleté pauze vynucené pandemií jsem si nenechala ujít výstavu Flora Olomouc, jejíž historie se začala psát v roce 1967.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
25.4.2022 19:42
Díky, moc hezké pohlazení, rozesmálo mne..zakázala jsem si kupovat další sazenice :-)
Alena Tollarová
25.4.2022 19:31
Na Floře jsem nikdy nebyla a vidím, jaká je to krása. Kytičky nikdy nezklamou, naopak vždycky potěší.
Hana Polednová
25.4.2022 18:51
Danielko, to jsou nádherné fotky, takové hezké pohlazeni po duši. Na Floře jsem nikdy nebyla, také bych určitě s něčím přijela domů. Ať Ti vše roste k radosti a přeji Ti i nějaký ten plod dozrálý.
Daniela Řeřichová
25.4.2022 17:53
Moc děkuji za milé ohlasy. Myslím, že radost z květin, ať už na louce nebo ve váze, nás sbližuje. :-)
Marie Seitlová
25.4.2022 17:50
Floru znám, mockrát jsem tam byla, ale nyní pár let ne. Ale vždy se mi ta jarní líbila nejvíce. Díky za článek i moc pěkné fotky.
Jitka Caklová
25.4.2022 15:32
Bylo mi krásných 18, když jsem na jarní výstavě 1968 byla. Od nejrannějšího dětství spjatá s přírodou jsem si celkovou atmosféru náležitě užila, a to včetně vystoupení Yvety Simonové s Milanem Chladilem a orchestrem Karla Vlacha. Dík za připomenutí a krásné fotografie.
Vladislava Dejmková
25.4.2022 14:46
Danielo, rostliny všeho druhu mám moc ráda a děkuji ti za zajímavé zprostŕedkování pohledu na výstavu.
Libuše Křapová
25.4.2022 14:29
Vlivem jiných starosti mi flóra proběhla, moje škoda. Danielo, díky aspoň za sprostředkování té krásy :-)
Marie Novotná
25.4.2022 14:23
To je krásy najednou. Určitě bych s prázdnou domu nešla. :-)Děkuji za sdílení této nádherné výstavy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA