Klidné jaro v Divoké Šárce
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Klidné jaro v Divoké Šárce

28. 4. 2022
cestování Tip na výlet
Hodnocení:
(5.2 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Divišová
Vlaďko, moc hezká procházka Divokou Šárkou. Díky. Fotky se vám povedly. Do Šárky chodím s kamarádkama tak čtyřikrát do roka. Prolezeme ji celou, pod Dívčím skokem si v restauraci dáváme kávičku. Letos jsme tam byly poprvé, když ještě mrzlo. Vše bylo krásně ojíněné. Potkaly jsme Ivu Huttnerovou s pejskem. V mekáči si pak dáme malou svačinku. Je tam prostě krásně. A ty vyhlídky. Jen je to pro nás na druhém konci Prahy.
Dana Puchalská
Vlad'ko,je to krásná procházka a Tvoje fotogalerie je toho důkazem. Děkuju.
Vladislava Dejmková
Jsem ráda, že se vám moje fotky ze Šárky líbily a dokonce jsem možná některé z vás inspirovala pro její návštěvu. Je hodně krásných míst v naší zemi a je dobře, že máme stále co objevovat a tady na i60 máme možnost to i sdílet.
Soňa Prachfeldová
Tak tam bych se také moc chtěla podívat, díky Vladko za tip.
Jiří Hudeček
Šárka je nádherný kus země a v červnu ji určitě také probádáme. Moc se těším. Hezké fotečky.
Martina Růžičková
Šárku mám taky ráda, jaro a podzim jí podle mě sluší nejvíc. Díky za hezké fotky. :-)
Helena Přibilová
V Divoké Šárce je krásně v každém ročním období. Děkuji za hezkou fotoreportáž.
Jitka Hašková
Bezva článek a moc hezké fotky. Díky.
Alena Velková
V Šárce je krásně!
Libuše Křapová
Také jsem tam ještě nebyla, holt to tam mám daleko. Díky za zprostředkování výletu aspoň vašima očima :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%