Jadran, láska na celý život
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková - z různých návštěv Chorvatska (a Bosny a Hercegoviny)

Jadran, láska na celý život

24. 4. 2022

Poslední vyprávění o naší cestě po Jugoslávii v roce 1984 navazuje na dva předcházející příspěvky “Naše strastiplná cesta k moři” a “Putování, památky a moře v Černé Hoře”.

cestování Jarní soutěžení 2022 moře
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
K moři jsem začala jezdit, až když mi začal chodit důchod. Jadran jsem za těch 11 let navštívila mnohokrát, nezastavila mne ani corona. Taky letos mne v červnu čeká cesta na Hvar, poslední dobou ale jezdím už jen lůžkovými vlaky.
Alena Velková
I já jsem si při čtení zavzpomínala.
Eva Mužíková
Také mne jsi vrátila do vzpomínek na naši dovolenou u nádherně barevného moře.
Dana Puchalská
Jaderské moře bylo první, které jsem navštívila. Bylo mi 20 let a byla jsem nadšená. Škoda,že jsem tehdy neměla fotoaparát. Ostrov Šolta byl kouzelný. Děkuju Vlad'ko za krásný cestopis.
Soňa Prachfeldová
Vladko krásné povídání o prožitých dovolených, vždy budete ráda s mužem vzpomínat na společná dobrodružství. Samostatné cestování autem, to je určitý druh adrenalinu, kdy si člověk určí sám, co chce.
Zdenka Jírová
Dávám vám plně za pravdu, že Jaderské moře je z těch blízkých moří nejlepší. Byla jsem tam sice jen třikrát, vždy na jiném místě a vždy bylo kouzelné.
Jan Zelenka
Na jadran je nejlepší jet po sezóně, v září. Teploty vzduchu i moře jsou stále příjemné a ceny ubytování jsou výrazně nižší. A hlavně, nejsou tam zástupy turistů.
Helena Štěpánková
Jadran je nádherný a vždy si na něj ráda vzpomenu. Věřím, že se tam ještě jednou podívám, teď už spíše koncem září, vyšší teploty mi nedělají dobře. Vaše povídán o Jadranu se mi moc líbí.
Alena Tollarová
Vlaďko, hezké vyprávění o moři doplněné i pěknými fotkami. Já jsem u Jadranu nikdy nebyla, ale ráda si o něm počtu a podívám se na fotky.
Jarmila Komberec Jakubcová
Mám moc ráda Jadran - letím v polovině srpna do Splitu a pak odjedu do Omiše. Byla jsem tam několikrát v hotelu Brzet a vždy se mi tam moc líbilo. Po dvou letech, kdy jsem tam nebyla se mi stýská po krásném a teplém moříčku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%