Všechny fotografie: Vladislava Dejmková - z různých návštěv Chorvatska (a Bosny a Hercegoviny)
Jadran, láska na celý život
24. 4. 2022Poslední vyprávění o naší cestě po Jugoslávii v roce 1984 navazuje na dva předcházející příspěvky “Naše strastiplná cesta k moři” a “Putování, památky a moře v Černé Hoře”.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
17.5.2022 09:08
K moři jsem začala jezdit, až když mi začal chodit důchod. Jadran jsem za těch 11 let navštívila mnohokrát, nezastavila mne ani corona. Taky letos mne v červnu čeká cesta na Hvar, poslední dobou ale jezdím už jen lůžkovými vlaky.
Eva Mužíková
26.4.2022 21:05
Také mne jsi vrátila do vzpomínek na naši dovolenou u nádherně barevného moře.
Dana Puchalská
26.4.2022 16:09
Jaderské moře bylo první, které jsem navštívila. Bylo mi 20 let a byla jsem nadšená. Škoda,že jsem tehdy neměla fotoaparát. Ostrov Šolta byl kouzelný. Děkuju Vlad'ko za krásný cestopis.
Soňa Prachfeldová
26.4.2022 07:04
Vladko krásné povídání o prožitých dovolených, vždy budete ráda s mužem vzpomínat na společná dobrodružství. Samostatné cestování autem, to je určitý druh adrenalinu, kdy si člověk určí sám, co chce.
Zdenka Jírová
26.4.2022 01:17
Dávám vám plně za pravdu, že Jaderské moře je z těch blízkých moří nejlepší. Byla jsem tam sice jen třikrát, vždy na jiném místě a vždy bylo kouzelné.
Jan Zelenka
25.4.2022 18:38
Na jadran je nejlepší jet po sezóně, v září. Teploty vzduchu i moře jsou stále příjemné a ceny ubytování jsou výrazně nižší. A hlavně, nejsou tam zástupy turistů.
Helena Štěpánková
25.4.2022 12:21
Jadran je nádherný a vždy si na něj ráda vzpomenu. Věřím, že se tam ještě jednou podívám, teď už spíše koncem září, vyšší teploty mi nedělají dobře. Vaše povídán o Jadranu se mi moc líbí.
Alena Tollarová
25.4.2022 09:17
Vlaďko, hezké vyprávění o moři doplněné i pěknými fotkami. Já jsem u Jadranu nikdy nebyla, ale ráda si o něm počtu a podívám se na fotky.
Jarmila Komberec Jakubcová
24.4.2022 23:28
Mám moc ráda Jadran - letím v polovině srpna do Splitu a pak odjedu do Omiše. Byla jsem tam několikrát v hotelu Brzet a vždy se mi tam moc líbilo. Po dvou letech, kdy jsem tam nebyla se mi stýská po krásném a teplém moříčku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA