Jadran, láska na celý život
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková - z různých návštěv Chorvatska (a Bosny a Hercegoviny)

Jadran, láska na celý život

24. 4. 2022

Poslední vyprávění o naší cestě po Jugoslávii v roce 1984 navazuje na dva předcházející příspěvky “Naše strastiplná cesta k moři” a “Putování, památky a moře v Černé Hoře”.

cestování Jarní soutěžení 2022 moře
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Vlaďko, díky za pěkné články i fotky z Jadranu. Také mám pro Chorvatsko slabost. Byla jsem tam opakovaně a většinou před hlavní sezonou, kdy tam nebylo přeplněno. A kamínky a skály jsou lepší než písek. :-)
Daniela Řeřichová
Vlaďko, napínavý příběh a hezké fotografie, jak je u tebe zvykem. Na Jadran jsme v jednom období jezdili každý rok právě kvůli průzračné vodě a životě v ní. Bohužel si nepamatuji takové zajímavé detaily jako ty, ale spíš celkovou atmosféru.
Anna Potůčková
Moc hezký článek, v němž bylo i napětí ohledně neposlušného auta. A fotky moc hezké. Vodu mám ráda, ale u moře jsem nikdy nikde nebyla.
Marie Měchurová
V Chorvatsku jsme byli 3x. Jednou na Istrii a 2x na Makarské. Nemám ráda přeplněné pláže, vždy si najdeme místo bez lidí. Není nad ten krásný pocit plavat v křišťálové vodě tak, jak nás Bůh stvořil. Když to dobře půjde, tak v srpnu se s Jadranem pojedeme rozloučit.
Jan Zelenka
Jadran je pojem. A vůbec, celé Středomoří. Když jsme jednou seděli v kavárničce na korfském Pantokrátoru, v návalu emocí jsem ženě řekl, že tady, u moře, bych chtěl žít. Nepochopila. Středomoří je moje celoživotní láska. Vaše vyprávění mi přiblížilo mnohé krásné okamžiky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%