Všechny fotografie: Blanka Lazarová
Obrázky z cest - Mikulov
23. 4. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
24.4.2022 08:32
Ráda jsem si díky fotkám zavzpomínala na toto krásné město. S přáteli jsme tam před několika lety strávili vydařený prodloužený víkend a Pálavu a její okolí jsme si zamilovali.
Alena Tollarová
23.4.2022 19:42
Do Mikulova jsem se podívala před pár lety díky kamarádce z íčka Evě a teď jsem si ho připomněla Tvými fotkami.
Dana Puchalská
23.4.2022 15:45
Já jsem tam kdysi byla. Bylo to pěkné město. A když vidím tuto fotogalerii, musím uznat,město rozkvetlo do krásy. Děkuju Blanko .
Anna Potůčková
23.4.2022 13:24
V Mikulově jsem byla asi tak 3krát, ale pokaždé když jsem byla dvacetiletá. Sloužil tam na vojně kamarád, tak jednou to bylo z tohoto důvodu a dvakrát jsme tam byli s mládeží na zájezdě. Přiznám se, že bych tam ještě někdy jela nebot tam je toho k vidění dosti. A v blízkosti pak je Pálava. Díky za fotky, díky za článek - vrátily mně fotky o 40 let zpět :-)
Naděžda Špásová
23.4.2022 13:10
Mikulov je moc hezké město, v ulicích jsem nebyla, ale před lety jsme tam stavěli s autobusem, když jsme jeli do Chorvatska.
Daniela Řeřichová
23.4.2022 11:54
Blanko, parádní fotografie, zvláště detaily. Do Mikulova jsme s manželem jezdili, krásné je i okolí. Moc mi to chybí.
Vladislava Dejmková
23.4.2022 11:16
Vždycky, když Mikulovem projíždím, říkám si, že se někdy musím zastavit. Snad na to opravdu někdy dojde. Díky za inspiraci dobrými fotografiemi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA