Setkání "Íčkařů" v Holešově a na sv. Hostýně - bližší informace o programu
FOTO: Marie Měchurová

Setkání "Íčkařů" v Holešově a na sv. Hostýně - bližší informace o programu

26. 4. 2022

Blíží se naše očekávané setkání u nás na Moravě, v městě Holešově na rozhraní Hané a Valašska. V letošním roce slaví naše město 700 let od svého založení. Když jsem před 50 lety přivedla na svět svého prvního syna, dostal pamětní medaili k výročí 700 let města.

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(4.8 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Pane Berko, setkání proběhlo ve středu 11. a ve čtvrtek 12.května 2022.Máte pravdu datum vypadl, ale toto byl už druhý upřesňující článek o setkání, a všichni věděli, kdy se to koná. Příště se k nám můžete přidat, mužů máme málo.
Jindřich Berka
Dobrý den, nějak jsem v příspěvku nenašel kdy se setkání pořádá? Děkuji Jindra
Dana Hošková
Chtěla bych se ještě zeptat, zda je možné na Hostýně platit kartou.
Eliška Murasová
Blanko, ještě jsem nemluvila s Majkou S. a Aničkou Č., ale myslím, že nemusíme spěchat, pokud bude kde uložit zavazadla.
Marie Měchurová
Blanko, asi už budou všichni pospíchat domů.
Blanka Lazarová
Máte někdo v plánu ještě v pátek zůstat dopoledne a odjet až odpoledne ? Anebo všichni odjíždíte hned ráno. Musím si koupit místenku na regiojet do Brna . Jela bych z Bystřice nebo z Holešova.
Marie Měchurová
Paní Miroslavo, i já se na Vás těším i ostatní íčkaři.
Anna Potůčková
Miroslavo není třeba zálohy, vše se bude platit na místě činu. Požádala jsem Vás o přátelství, ve vzkazech si pak po přijetí přátelství můžeme vzájemně předat bližší informace a třeba i tel. čísla. Je třeba napsat v kolik budete v Holešově, já budu totiž v 10:15 čekat na vlak. nádraží ty, kteří přijedou směrem od Hulína a i Bystřice pod Hostýnem.
Miroslava Hrbáčková
Děkuji, přijedu 11.5. do Holešova. Mám zaslat zálohu, prosím o info. Nebyla jsem ještě na setkání.
Anna Potůčková
Miroslavo z jednolůžkového pokoje se odhlásila paní Jakubcová, takže pokoj místo ní může být Váš. Jen napište, zda chcete být na Hostýně už od 10.5 nebo pak až od 11. 5. Toho 11.5. se ale začíná setkáním v Holešově.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%