Setkání "Íčkařů" v Holešově a na sv. Hostýně - bližší informace o programu
FOTO: Marie Měchurová

Setkání "Íčkařů" v Holešově a na sv. Hostýně - bližší informace o programu

26. 4. 2022

Blíží se naše očekávané setkání u nás na Moravě, v městě Holešově na rozhraní Hané a Valašska. V letošním roce slaví naše město 700 let od svého založení. Když jsem před 50 lety přivedla na svět svého prvního syna, dostal pamětní medaili k výročí 700 let města.

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(4.8 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miroslava Hrbáčková
Dobrý den, je možné se na akci ještě přihlásit.
Anna Potůčková
Nedalo mě to dnes a ráno jsem psala dotaz na Hostýn, ve kterém domě budeme ubytování. Oni jsou tam totiž ty domy tři. Z Hostýna mě odepsali, že budeme ubytovaní v domě č.3 a k tomu napsali, že se na nás těší. Kdo se chce mrknout a to nejen na dům č.3 zde je odkaz: http://www.hostyn.cz/ubytovani.html
Marie Měchurová
Heli, já už tam budu. Uložíme zavazadla. Na náměstek máme postavenou krásnou májku.
Helenka Vambleki
My s Dimkem jsme si našli spoj, že v Přerově v 8.45 přesedneme na autobus a ten nás doveze do Holešova, náměstí v 9.25 a Kočka už je na dohled od zastávky
Dana Hošková
Maruško, moc děkuji za pochopení. Já myslím, že si to užijeme i do našeho odjezdu.
Marie Měchurová
Dano, komplikace nebudou, jen nám to bude líto.
Dana Hošková
Program je krásný. Už se těšíme. Hlásím ale změnu u mě a Heleny D. Odjedeme ve čtvrtek odpoledne přímo z Kroměříže, tudíž se zdržíme jen na jednu noc. V pátek ráno potřebuji být nutně doma. Doufám, že s tím nebudou žádné komplikace.
Hana Polednová
Aničko, děkuji moc za zprávu, bude to fajn, že se sejdeme v autobusu.
Anna Potůčková
Hani P. večeře toho 10.5, kdo tam již v tento den bude si bude moci vybrat v restauraci, která tam je otevřená z jejich nabídky na jídelníčku. Také tam budu již od úterý a i já to takto budu řešit. Ted jsem o tom mluvila s Maruškou M. Snídaně budou zajištěné toho 11. 5. Snídaně bude na 7:00 hodin abychom v klidu stihli autobus jak ve středu do Holešova, tak ve čtvrtek do Kroměříže. V to úterý se jak to tak vidím sejdeme v Bystřici pod Hostýnem, pojedeme tímto autobusem také, jen z aut. nádraží. Vy pojedete od vlak. nádraží
Hana Polednová
Aničko, ještě Tě poprosím s Olinkou o zajištění večeře na úterý 10.5. a snídani 11.5., pak už to bude hromadné. Děkujeme moc.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%