FOTO: Marie Měchurová
Setkání "Íčkařů" v Holešově a na sv. Hostýně - bližší informace o programu
26. 4. 2022Blíží se naše očekávané setkání u nás na Moravě, v městě Holešově na rozhraní Hané a Valašska. V letošním roce slaví naše město 700 let od svého založení. Když jsem před 50 lety přivedla na svět svého prvního syna, dostal pamětní medaili k výročí 700 let města.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
3.5.2022 16:02
Nedalo mě to dnes a ráno jsem psala dotaz na Hostýn, ve kterém domě budeme ubytování. Oni jsou tam totiž ty domy tři. Z Hostýna mě odepsali, že budeme ubytovaní v domě č.3 a k tomu napsali, že se na nás těší. Kdo se chce mrknout a to nejen na dům č.3 zde je odkaz: http://www.hostyn.cz/ubytovani.html
Marie Měchurová
2.5.2022 16:01
Heli, já už tam budu. Uložíme zavazadla. Na náměstek máme postavenou krásnou májku.
Helenka Vambleki
1.5.2022 11:55
My s Dimkem jsme si našli spoj, že v Přerově v 8.45 přesedneme na autobus a ten nás doveze do Holešova, náměstí v 9.25 a Kočka už je na dohled od zastávky
Dana Hošková
1.5.2022 10:28
Maruško, moc děkuji za pochopení. Já myslím, že si to užijeme i do našeho odjezdu.
Dana Hošková
1.5.2022 08:42
Program je krásný. Už se těšíme. Hlásím ale změnu u mě a Heleny D. Odjedeme ve čtvrtek odpoledne přímo z Kroměříže, tudíž se zdržíme jen na jednu noc. V pátek ráno potřebuji být nutně doma. Doufám, že s tím nebudou žádné komplikace.
Hana Polednová
29.4.2022 11:43
Aničko, děkuji moc za zprávu, bude to fajn, že se sejdeme v autobusu.
Anna Potůčková
29.4.2022 11:33
Hani P. večeře toho 10.5, kdo tam již v tento den bude si bude moci vybrat v restauraci, která tam je otevřená z jejich nabídky na jídelníčku. Také tam budu již od úterý a i já to takto budu řešit. Ted jsem o tom mluvila s Maruškou M. Snídaně budou zajištěné toho 11. 5. Snídaně bude na 7:00 hodin abychom v klidu stihli autobus jak ve středu do Holešova, tak ve čtvrtek do Kroměříže. V to úterý se jak to tak vidím sejdeme v Bystřici pod Hostýnem, pojedeme tímto autobusem také, jen z aut. nádraží. Vy pojedete od vlak. nádraží
Hana Polednová
29.4.2022 10:58
Aničko, ještě Tě poprosím s Olinkou o zajištění večeře na úterý 10.5. a snídani 11.5., pak už to bude hromadné. Děkujeme moc.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA