FOTO: Marie Měchurová
Setkání "Íčkařů" v Holešově a na sv. Hostýně - bližší informace o programu
26. 4. 2022Blíží se naše očekávané setkání u nás na Moravě, v městě Holešově na rozhraní Hané a Valašska. V letošním roce slaví naše město 700 let od svého založení. Když jsem před 50 lety přivedla na svět svého prvního syna, dostal pamětní medaili k výročí 700 let města.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
29.4.2022 10:49
Máme už koupeny jízdenky tam i zpět. Aničko, přijedeme do Hostýna v úterý 10.5. v 13.00 h.
Marie Měchurová
29.4.2022 10:12
Tak jsem mluvila s paní v restauraci na Hostýně. Jídlo budeme platit ve středu večer. Dá se platit kartou. Ti, kteří přijedou dřív se s ní na stravování domluví, když budou chtít.
Hana Polednová
28.4.2022 21:26
Děkuji Maruško i Aničko, jak se o nás staráte a hezký program jste pro nás přichystaly. Přijedu s Olinkou Š. v úterý, nikdo jiný s námi nejede. V Kolíně přistoupí asi Limi s Pavlou.
Vladislava Dejmková
28.4.2022 14:18
A když uz jsem byla na IDOSu, tak jsem našla i spojení zpět na 13.5. Hostýn Aut. 9:00 do Bystřice p.H 9:11 -přestup- odjezd Bystřice p.H. Aut. 9:30 do Přerova 10:07 - přestup- Přerov vlak Slovácký expres 10:12 Pardubice 12:07 Praha hl.n. 13:19 Berte to prosím s rezervou.
Vladislava Dejmková
28.4.2022 13:48
Jak už psala Libuška H. pojedeme Slováckým expresem R885. Odjíždí 6.42 z Prahy hl. nádraží. Asi nás stejným vlakem pojede víc, možná by bylo dobré se domluvit sa koupit si místenky do stejného vagónu. Co tŕeba 368?
Anna Potůčková
28.4.2022 08:31
V tom Hulíně je ale jednodušší, když přejdete silnici od podchodu od vlaku, půjdete sídlištěm stále rovně, pak doleva, kde přijdete k prodejně potravin a od prodejny se dáte kousek doprava a tam je zastávka na autobus směr Holešov, Bystřice pod Host a Rusava. Odhaduji cestu k autobusu od vlaku tak na 10-15 minut. Mapku cesty od vlaku v Hulíně mám opět ve své galerii HOSTÝNSKÉ SETKÁNÍ ( v 08:23 mám ve 2-hém řádku chybu, tak tento komentář je ten správný)
Anna Potůčková
28.4.2022 08:23
V tom Hulíně je ale jednodušší, když přejdete silnici od podchodu od vlaku, půjdete sídlištěm stále rovně, pak doprava, kde přijdete k prodejně potravin a od prodejny se dáte kousek doprava a tam je zastávka na autobus směr Holešov, Bystřice pod Host a Rusava. Odhaduji cestu k autobusu od vlaku tak na 10-15 minut. Mapku cesty od vlaku v Hulíně mám opět ve své galerii HOSTÝNSKÉ SETKÁNÍ
Anna Potůčková
28.4.2022 07:31
Blani a ostatní účastníci na svém profilu mám ve fotogalerii HOSTÝNSKÉ SETKÁNÍ vložen jízdní řád z Hostýna do Bystřice pod Hostýnem. Tak se na na něj podívejte a dle toho si vyberte spoje na vlak. V pátek se pokoje musí uvolnit do 09:00 hodin, takže v plánu již není žádný program. Jedině si můžeme (alespon doufám) nechat zavazadla na recepci a pochodit po okolí, příroda je tam pěkná.
Marie Měchurová
28.4.2022 07:29
Blanko, Anička si k sobě do galerie dala jízdní řád z Hostýna do Bystřice. Zpáteční navazující spojení si už podle toho najdi na IDOSU. Někdo bude pospíchat, někdo ne.
Marie Měchurová
28.4.2022 07:20
Ještě popíšu, jak se popř. dostanete na tu zastávku. Před nádražím je podnik PILANA. Tak k němu nepůjdete, ale na druhou stranu podél kolejí směrem odkud přijel vlak. Narazíte na silnici směr Holešov. Půjdete vpravo asi 150 m, a je tam zastávka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA