Moje seniorské cestování
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Moje seniorské cestování

26. 4. 2022

Musím vám napsat, jak jsem jela na výlet. Což o to, s mými výlety vás seznamuji často, ale často se nestává, že jejich středobodem bude cesta samotná a cíl jaksi podružný.

aktivní senioři cestování
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Navzdory všemu se výlet podařil. Krajové jízdenky, integrovaná doprava, kdo se má v tom vyznat.
Alena Tollarová
Děkuji vám všem za milé komentáře, které potěší. A paní Haně navíc přeji, aby ji také někdy někdo oslovoval hezky Hani, Hanko nebo Haničko.
Marie Ženatová
Milá Alenko díky moc za velmi zajímavý a čtivý článeček i fotografie*
Martina Růžičková
Bezva článek a parádní fotky! :-) Jak je to s výpočty jízdného v autobusech, je nad moje chápání. Někdy mám pocit, že každý řidič ho počítá jinak... Alenky, přeji vám plno dalších společných bezva výletů! :-)
Hana Polednová
Álo, bezva výlet, tolik dobrodružství a překvapení během jednoho výletu se jen tak nikomu nepodaří. Mrzela mě ta ztráta přívěsku, ale za to utužené přátelství to stálo za to. A dvě babči Alenky jsou také prima, i když to nejsou holky z naší školky.
Alena Velková
Výlet se krásně vydařil, ale nemohu si odpustit poznámku, že se lidé mohou i ve vyšším věku oslovovat nebo mohou být oslovováni zdrobnělinou jména a není nic trapnějšího, než když to někomu připadá trapné ... ale možná je můj názor ovlivněn tím, že jsem taky Alena a moje mladá snacha mně sama od sebe oslovuje Alenko :-))
Helenka Vambleki
Zrzečko, užily jste si, užily jste se, co víc si přát?
Krejcar Stanislav
Ale HN říká se ,že stáří je návrat do dětství ! Není to jen o pomoci dětem s hlídáním vnoučat ale i umění zpříjemnit si podzim života ! A to co se dnes v českomoravsku moc nenosí je i umění společenské úrovně - jejimž propagátorem a uživatelem byl legendární Oldřich Nový .
Soňa Prachfeldová
Alen tak o překvápko nebyla nouze. A přívěsek dostaneš nový a někdo bude mít radost. V tomto krásném období by měl platit zákaz výkonu domácích prací. Mně to trapné nepřipadá, když se někdo hezky osloví. Někdo to tak nemá, respektuji, vždyť o co jde ?
Hana Nová
Není nic trapnějšího , než když se dvě staré baby nazývají Alenkami , jako děcka v mateřské školce

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%