Všechny fotografie: Alena Tollarová
Moje seniorské cestování
26. 4. 2022Musím vám napsat, jak jsem jela na výlet. Což o to, s mými výlety vás seznamuji často, ale často se nestává, že jejich středobodem bude cesta samotná a cíl jaksi podružný.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
2.7.2023 08:34
Navzdory všemu se výlet podařil. Krajové jízdenky, integrovaná doprava, kdo se má v tom vyznat.
Alena Tollarová
1.5.2022 08:29
Děkuji vám všem za milé komentáře, které potěší. A paní Haně navíc přeji, aby ji také někdy někdo oslovoval hezky Hani, Hanko nebo Haničko.
Marie Ženatová
29.4.2022 06:58
Milá Alenko díky moc za velmi zajímavý a čtivý článeček i fotografie*
Martina Růžičková
28.4.2022 22:13
Bezva článek a parádní fotky! :-) Jak je to s výpočty jízdného v autobusech, je nad moje chápání. Někdy mám pocit, že každý řidič ho počítá jinak... Alenky, přeji vám plno dalších společných bezva výletů! :-)
Hana Polednová
28.4.2022 21:20
Álo, bezva výlet, tolik dobrodružství a překvapení během jednoho výletu se jen tak nikomu nepodaří. Mrzela mě ta ztráta přívěsku, ale za to utužené přátelství to stálo za to. A dvě babči Alenky jsou také prima, i když to nejsou holky z naší školky.
Alena Velková
28.4.2022 18:16
Výlet se krásně vydařil, ale nemohu si odpustit poznámku, že se lidé mohou i ve vyšším věku oslovovat nebo mohou být oslovováni zdrobnělinou jména a není nic trapnějšího, než když to někomu připadá trapné ... ale možná je můj názor ovlivněn tím, že jsem taky Alena a moje mladá snacha mně sama od sebe oslovuje Alenko :-))
Krejcar Stanislav
28.4.2022 11:21
Ale HN říká se ,že stáří je návrat do dětství ! Není to jen o pomoci dětem s hlídáním vnoučat ale i umění zpříjemnit si podzim života ! A to co se dnes v českomoravsku moc nenosí je i umění společenské úrovně - jejimž propagátorem a uživatelem byl legendární Oldřich Nový .
Soňa Prachfeldová
28.4.2022 09:17
Alen tak o překvápko nebyla nouze. A přívěsek dostaneš nový a někdo bude mít radost. V tomto krásném období by měl platit zákaz výkonu domácích prací. Mně to trapné nepřipadá, když se někdo hezky osloví. Někdo to tak nemá, respektuji, vždyť o co jde ?
Hana Nová
27.4.2022 21:36
Není nic trapnějšího , než když se dvě staré baby nazývají Alenkami , jako děcka v mateřské školce
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA