Ilustrační foto: Pixabay
Dovolená u moře s Lochneskou
24. 4. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
jana cenkova
20.4.2023 14:09
Tk to jsem se dost zasmála.Lochneska. Paní na to šla teda zajímavě. Kdyby mi byl někdo dost protivný už doma... ale jak vidno, přežila to. Já bych ale i za cenu,že budu raději doma,s někým takovým nikam nejela. To raději sama.
Dana Novotná
8.5.2022 14:45
Protože se mi taky stávalo, že nemám s kým jet k moři, tak jsem si hledala spolucestující na netu. A to mi bylo tak 60+. A jednou na poznávačku mi odmítly všechny ženy, a zůstal pouze muž. Jednou za mnou přijel, seznámili jsme se a pak jeli. Naprogramovala jsem ho co si vzít na oblečení, abych se za něj nemusela stydět, a večer spaní. Taky si myslel, že to bude jinak, ale já jsem ho kategoricky umravnila, a vzal to. Potom do konce to bylo tak nějak v pohodě, ale po návratu jsme se rozloučili a konec. Další roky jsem se seznámila s "holkama" se kterýma jsem byla i někollikrát. Až na jednu pražandu, se kterou jsme si taky nesedly. Holt někdy se to nevydaří.
Zdenka Soukupová
25.4.2022 13:07
Hanko, tohle bych taky nedala. Ale dalo by se tomu říct mladická nerozvážnost.
Hana Rypáčková
24.4.2022 17:50
Hani, první cesty do Itálie mi to připomnělo. Tři pokoje, jedna kuchyně a toaleta. Tři rodiny ve frontě na záchod a boj o nádobí.. My vozili vnoučata a bylo nás dost na jeden apartmán . A jeden děda s babkami ve vedlejším byl nešťastný, roztahovaly se tam a jeho štípaly.. Kamarádka rozvedená, zase měla každoročně moře s chlápkem, který tajil před maminkou / bylo mu 50 /, že nemá partnerku / byl gay/. Bezva prý dovolená.. Někdy s ním musela jet za maminkou na Slovensko..
Hana Šimková
24.4.2022 17:48
Děvčata tomu se opravdu nedá říkat odvážnost, ale blbost. Já jsem ho vůbec neznala, neřekli jsme si žádná pravidla , ale on si myslel, že to bude mít s výhodou. No byla jsem ještě hodně mladá a opravdu mi všechno nedošlo.
Jana Šenbergerová
24.4.2022 14:21
Hanko, nejen odvážná, ale v mých očích i lehkovážná a naivní. Nedovedu si představit muže, který by se nepokusil využít skutečnosti, že ve stejné místnosti spí cizí žena, natož v manželské posteli, když leží vedle ní. Ale je dobře, že ses nenechala otrávit tak, aby sis svůj pobyt v příjemném prostředí u moře, které máš ráda, neužila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA