Na pláži ve Fortaleze. FOTO: archiv Jarmily Komberec Jakubcové
Fortaleza
22. 4. 2022Fortaleza je přímořské město, které se nachází v severovýchodním regionu Brazilie. Je hlavním městem státu Ceará. Fortaleza má asi 2,5 milionu obyvatel a tudíž patří mezi největší města Brazilie. Hlavní dominantou města je přístav, kam byli přiváženi otroci z Afriky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
22.4.2022 16:24
Jarmilo, děkuju za další cestovatelský článek. Přátelé v Brazílii byli a taky na ní nemůžou zapomenout. Dokonce tam měli možnost zapůjčení automobilu a tak se projeli do míst,kam by se pěšky těžko vydali.
Anna Potůčková
22.4.2022 16:02
Moc hezký cestovatelský článek z jiného světadílu, než je Evropa. Z toho, co vše jste tu podnikli by mě asi nejvíc lákal ten prales i přesto, že zminuješ hady, které nemusím. Ale přírodu mám moc ráda.
Naděžda Špásová
22.4.2022 14:07
Tak tohle jde taky mimo mně. Abych pravdu řekla, tak po takové dálce opravdu netoužím. Pro tebe to byl určitě velký zážitek. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA